Glavni » general » Siemens M55 pregled: Ovdje dolazi škorpion!

Siemens M55 pregled: Ovdje dolazi škorpion!

general : Siemens M55 pregled: Ovdje dolazi škorpion!

Faktor oblika
M55 je ljepotica i za guranje i držanje. Možete voljeti sliku, ali pričekajte da to vidite. Ja ga definirati kao jedan od rijetkih slušalica koje su originalne u dizajnu. Ja osobno volim da ga ležim na stolu!

Prikaz
4, 096 boja. 101 x 80 piksela. Do 5 redaka teksta. U početku sam mislio da neću moći živjeti s 101 x 80 piksela, ali da kažem istinu, u upotrebi, ako vam nije rečeno da je njegov 101 x 80, vjerojatno nikada ne bi smetao.

Jasno je i vrlo čitljivo. Također, Siemens je omogućio prilagodbu svjetline zaslona. Mnogo je slika pozadina i screensaver koje možete odabrati da biste začinili zaslon. Igrao sam s mnogo telefona, a jedini telefon koji se sjećam da dolazi s ovim širokim rasponom slika i polifonijskih zvona je Sagem MyX5.

tipkovnica
Tipkovnica radi posao. Alfanumeričke tipke su radost za korištenje, kao i navigacijske tipke. Jedine pritužbe koje sam imale su pozivi "Odgovor" i "Hangup". Malo su točke, a pod intenzivnom uporabom palci počinju boljeti. To je na stranu, to je uspješna tipkovnica.

Život baterije
Trajanje baterije ovog telefona je dobro. Nakon upućivanja i primanja poziva, preuzimanja i igranja java igara, igranja preuzete MIDI datoteke, slanja i primanja više MMS slajdova i .... yeah, yeah, ... baterija umre nakon oko 2 dana. Vjeruj mi, svaka baterija telefona koja traje do 2 dana u mojim rukama svakako je pohvalna.

Također pročitajte: Motori automobila nisu se mnogo promijenili za 100 godina; evo kako će

veze
USB / serijski priključni utor. Nedostaje mi infracrveni priključak, ali imam serijski kabel i to je bilo dovoljno. Preuzeto sam i instalirao Siemens PC Data Suite na moje računalo. Pomoću Suite podataka možete upravljati SMS-om, adresarom i svim datotekama na telefonu s računala. Postoje čak i bitmap i urednici zvona dostupni u Suiteu. Odrezao sam sliku svoje žene i stavio ga u telefon. Sada kada ona nazove, vidim njezino prilično nasmiješeno lice.

Do sada je tako dobro: prijenos zabavnih zvukova i zvukova, java medija, pozadine i čuvara zaslona s računala na M55. Bilo je vrijeme da se PC-to-phone veza razbijala bez ikakvog razloga, ali nije bilo glavnih smetnji.

Trenutno imam točno 52 MIDI / WAV zvučne datoteke, 64 boje i 46 slike u sivim tonovima JPG / GIF / BMP, 8 funkcionalnih Java medija, 28 SMS i 24 MMS poruke, kao i snimke Glasova, bilješke i obveze telefon. Uz sve to, još uvijek ima 142, 8 kB prostora za daljnje korištenje.

Prijem signala
M55 je učinio dobro u tom pogledu. Snaga signala na mojoj mreži oko mog ureda nije izuzetna. Mnogi drugi telefoni nisu uspjeli testirati tamo, ali M55 je još jednom izgubiti signal kad sam u uredu.

SMS
Lijepo i dobro radi, ali ništa izvan uobičajenog.

MMS
Koja je upotreba telefona s puno prostora (1, 87 milijardi uopće), dobre melodije zvona i puno pozadina ako nema izvrsnog MMS klijenta? Srećom, M55 ne šteti na multimedijskim porukama. Ugrađeni MMS klijent omogućuje umetanje višestrukih slajdova koji sadrže oblikovani tekst (podebljano, kurziv, odlomke), zvukove i slike (uključujući animacije) u odlaznom MMS-u. Također možete podesiti trajanje reprodukcije dijapozitiva. Kada je vrijeme za slanje (ili primanje), to dobro čini. U usporedbi sa 6610, preferirajem M55 klijent MMS.

Također pročitajte: Lenovo A6000 pregled: Ljepota u štednji

Java igre
Moj M55 dolazi s unaprijed instaliranim paketom java igara. U jednom ste biciklističkim zaustavljanjima. U nekom drugom tipu je igra na skate-boardingu, a posljednja je nebo ronjenje. Sve igre su zabavne (na njih ih provodim dosta vremena). Dolaze s polifonskim zvučnim efektima pozadine. Njegova gotovo kao da ste na PlayStationu.

Također sam preuzimao (putem PC veze) kompatibilne igre i aplikacije, i oni rade dobro. Dok pišem, imam SuperMario, Snake, GalaxyHero, priručnik FirstAid, i još mnogo toga na telefonu.

Ostale značajke

Polifone melodije zvona. 16-tonni zvukovi su - zahvalno - dovoljno glasni. Tu je i širok raspon za odabir. Neki groovy, neki jednostavno klasični. Sve je zabavno.

GPRS. Klasa 8 (1 gore, 4 veze dolje). Djeluje dobro. Nema problema ovdje.

Kalendar. Volim kalendar na ovom telefonu. Dostupni su mjesečni, tjedni i dnevni pregledi. Možete pisati bilješke, zadatke i bilješke. Možete čak i zaštititi lozinku svojim povjerljivim bilješkama.

Kalkulator + Konverter valuta. Djeluje lijepo dobro. Jednostavan i lagan za korištenje.

Glasovno biranje. Još niste isprobali tu značajku.

Glasovni zapis. Ovo također dobro funkcionira. Na primjer, ako ste glazbenik, možete staviti tu pjesmu prije nego što inspiracija nestane. Ima dosta mjesta.

Glasovne naredbe. Možete konfigurirati telefon tako da kada kažete 'New SMS', otvara se SMS sučelje za sastavljanje tako da možete jednostavno upisati i poslati. Čisto, zar ne?

Handsfree zvučnik. Radi dobro. Ne toliko glasno kao, recimo da je 6610, ali je korisna i jasna.

WAP. WAP preglednik dolazi u verziji 1.2.1. WAP je malo sporo za učitavanje, ali dobro funkcionira nakon povezivanja. Zbog nekog neobjašnjivog razloga, nisam mogao preuzeti bilo koju mediju Java pomoću WAP preglednika, a to nije bio problem s mrežom jer sam preuzeo preuzimanje s drugim mobilnim slušalicama. Preuzimanje pozadinskih i zvukova zvona bilo je bez problema.

Također pročitajte: Što je Učitelj rekao ...

E-mail. Konfigurirajte do 4 POP3 / IMAP računa kako biste mogli slati i primati poštu u pokretu. Osim toga, uključuje gledatelje za ograničeni raspon privitaka.

Zaključak
Morate imati nagađanje do sada da me stvarno impresioniran ovim telefonom. To rezultate na GosmartMobile Pick! grafikon.

M55 je bogat značajkama i ne košta svijetu. Što je s tim? Hvala, Siemens.

Preporučeno
Ostavite Komentar