Glavni » general » Siemens M55: telefon u odijelu X-man ili Iron Man?

Siemens M55: telefon u odijelu X-man ili Iron Man?

general : Siemens M55: telefon u odijelu X-man ili Iron Man?

Siemens M55 je jedan od najugodnijih mobilnih telefona ikad. Bio je mali i lagan - i izgledao je vrlo futuristički. M55 je najavljen 2003., i od prvog trenutka kad sam stavio oči na nju, znao sam da moram posjedovati jednu, a ja sam to učinio. Tipkovnica je imala vrlo jak i ugodan osjećaj osjetljivosti i bio je zabavan za pisanje. M55 bio je GPRS-omogućen telefon s WAP 1.2.1 preglednikom i CSTN 4096 zaslon u boji.

Također se sjećam da sam ga imao oko vremena da Glo je test-trčanje svoju GPRS mrežu i ja sam sve moje internet vezane uz zadatke - e-mail, pregledavanje weba i MMS - besplatno tijekom tog vremena. Mreža je bila aktivna, ali još nije pokrenuta. MMS je također bio novo na bloku, a sjećam se kako sam razmijenio tona takvih poruka na M55. Dobio sam konfiguracijske postavke i upravo sam eksplodirala. Ah! Jednom sam bio mlad. Glo je kasnije u kolovozu 2004. službeno pokrenuo usluge GPRS-a.

Dok je postojala glatka siva boja verzija, bijela i narančasta verzija, slično Iron Manovom odijelu, bila je najnaprednija i bila je ona koju sam imao. Siemens M55 je nezaboravan.

PS: U svijetu stripova, M55 bi patio od krize identiteta. Dok odijelo slika sliku Iron Man, je li X na vrhu telefona u području slušalice? Je li M55 Iron Man ili X-man?

Preporučeno
Ostavite Komentar