Glavni » general » Kratak pregled dual sim Samsung GT-C3212

Kratak pregled dual sim Samsung GT-C3212

general : Kratak pregled dual sim Samsung GT-C3212

Ovo je moj prvi pokušaj pregleda telefona tako da nosim sa mnom.

Kao što neki od vas već znaju, još se moram pridružiti smartphone bandwagonu i zato sam odlučio dobiti još jedan mobitel za zamjenu ukradene Nokia 5130 XpressMusic, odlučio sam dobiti još jedan ne-Smartphone, ali ovaj put, namjeru ubijanja dvije ptice s jednim kamenom.

Nakon mnogo istraživanja (mrzim ide na tržište bez ideje o tome što želim kupiti), sam se riješio za Samsung Dual Sim GT-C3212.

Dual SIM Samsung C3212

Samo ću naglasiti ono što osjećam kao uspone i padove ove stanice. Za potpune specifikacije, molimo vas da provjerite GSM ARENA.

uspone
1. Baterija traje otprilike 2 sata i 30 minuta kako bi se napunila, au mom slučaju s toliko glazbene reprodukcije, java igranja i nekoliko poziva i tekstualnih poruka, traje 2 dana kao i Nokia 5130 XpressMusic (Imajte na umu da sam onemogućio neke nepotrebne značajke)
2. Sposobnost snimanja radio emisija za kasnije slušanje.
3. Jeftini dizajn / izgled koji ne privlači lako " agberos " (touts).
4. Sposobnost obustavljanja Java aplikacija kada dođe do poziva ili želite brzo izvršiti SMS i sl. Prije nastavka igranja.
5. Podržava reprodukciju glazbe (MP3, ACC i WMA)
6. Slušalice su bolje kvalitete od Nokia 5130 XpressMusic, s odgovarajućom duljinom i velikim pozicioniranjem mikrofona radi lakšeg pristupa.
7. Napravite vrijednost za novac kada razmislite o troškovima kupnje dvije nove internetske / glazbene reprodukcije omogućene telefone.
8. Sposobnost lažiranja dolaznog glasovnog poziva koji zvuči stvarno: spreman strategija bijega od onih neugodnih sastanaka / razgovora, na žalost, čini se da imam puno. ).

Također pročitajte: NCC imenuje konzorcij kako bi implementirao prenosivost brojeva

padove
1. Nema šutnje za neželjene pozive: rad oko toga što sam jutros otkrio je pritiskom na tipku za dolje navigacijske tipke kako bi se smanjila glasnoća zvona. Ne treba brinuti, to samo utječe na volumen dolaznog poziva. Nakon što poziv završi, zadana razina glasnoće telefona preuzima;).
2. Ograničene Java aplikacije. Ne može se instalirati Java aplikacije koje teže malo iznad 500KB.
3. Grafičko korisničko sučelje (GUI) je prosjek, ali se nakon nekog vremena naviknete.
4. Nije uključen USB podatkovni kabel ili memorijska kartica: morala sam ih kupiti zasebno, što bi me koštalo dodatni N4, 500.
5. VGA kamera sranje, ali ne mogu se smetati jer stvarno ne trebam značajku fotoaparata.
6. Ne sadrži CD za instalaciju PC Suite: Morat ćete ga preuzeti sa svoje web stranice. Zapažao je nevjerojatnu 112MB svoje mjesečne propusnosti Glo Slobodno vrijeme.
7. Nema funkcije snimanja poziva: Volio sam ovu funkciju u Nokia 5130 XpressMusic, jer mi je omogućio praćenje određenih razgovora / transakcija kako bih izbjegao scenarij " Nisam rekao ".
8. Uređaj albuma za glazbeni player radi samo za MP3 i ACC datoteke. WMA-ovi se neće organizirati u obliku albuma.

Pretpostavljam da je to u pitanju. Glavni razlog zašto sam odabrao ovaj DUAL SIM bio je vijek trajanja baterije. Samsung D880 i D780 gdje vrijeme za uočavanje razgovora od oko 4 sata samo dok je ovaj hvalio 10 sati.

Slobodno me pitajte bilo što drugo u vezi ovog telefona. Živjeli

Preporučeno
Ostavite Komentar