Glavni » general » Shitphone: s iPhonea na proračun Android telefona

Shitphone: s iPhonea na proračun Android telefona

general : Shitphone: s iPhonea na proračun Android telefona

Ovo je priča o dugogodišnjem korisniku iPhonea koji je uhvaćen u situaciji u kojoj je trebao brzo zamijeniti svoj iPhone, ali je bio na proračunu. Dakle, dobio je BLU Advance 4.0, Android smartphone Jelly Bean od 80 do 90 dolara. To je 4-inčni 800x 480 piksela, 1.3GHz dvojezgreni procesor i 512 MB RAM-a.

Taj 512MB RAM-a postavio je zvonce alarma. Po mom mišljenju, to je pravi Arhill's Heel od BLU Advance 4.0. A onda, Jelly Bean. Konačno, kvaliteta zaslona sumnja se u mene. Može se samo zamisliti kakav bi bio ishod. Evo njegovog izvješća o prvom:

Prvi dan s prodajom je bio jedan dugi uzdah olakšanja. Sve je djelovalo ili barem djelovalo. Nije bilo aplikacije za koju nisam mogao preuzeti.

Ali nekoliko tjedana kasnije, ovdje je bilo iskustvo:

Stvari su postupno postale sporije. Rijetko su se zaustavili, ali su se približili. Konkretne web stranice posebno su bile teške za shitphone. Našao sam da krivim web stranice.

I:

Nakon jednog ili dva sata sporog akumuliranja, stvari bi prestale raditi. Apps se srušio i trebao je biti ponovo otvoren. Ponovno sam se pokrenuo svakih nekoliko dana. Rekao sam sebi da čak i najljepše telefone zahtijevaju slične prilagodbe: Moj iPhone je umro svakih 12 sati i nije dobio dobar prijem u svojoj spavaćoj sobi i prekinuo moju glazbu svaki put kada sam izašla iz Wi-Fi raspona. To su bile činjenice o životu iPhonea. Prihvaćam ponovno pokretanje ovog telefona svakih nekoliko dana kao isti. Upoznala sam se s Googleovim porukama o zaustavljanju pogrešaka. To mi se osobito svidjelo: "Na žalost, Karte su prestale."

Pa, što je očekivao? Uostalom, riječ je o pametnom Androidu s 90 dolara budžeta, a uređaji u tom rasponu cijena obično nemaju ugled sjajnih izvedbi. Neki od novijih afričkih OEM-a poput Infinixa i Innjooa guraju granice dobrih performansi pri dnu, ali najvećim dijelom, iskustvo Androida na dnu i dalje postaje vrlo frustrirajuće.

Također pročitajte: FG smanjiti cijene mobilnih telefona?

Pročitajte cijelu priču (dugo, opisno): bio sam jedan iPhone čovjek, kao i ti. Tada je Shitphone promijenio sve.

Zanimljiv; pravo? Tvoje misli?

Preporučeno
Ostavite Komentar