Glavni » auto općenito » Sedam (7) stvari koje biste trebali znati o programu Android Auto

Sedam (7) stvari koje biste trebali znati o programu Android Auto

auto općenito : Sedam (7) stvari koje biste trebali znati o programu Android Auto

Android Auto je Googleovo rješenje koje proširuje funkcionalnost pametnog telefona Android na automobil dajući vozaču pristup zemljovidima, glazbi, informacijama, telefonima i porukama putem sustava infotainment / nadzorne ploče vozila. Ideja je da se minimizira distrakcija kako biste mogli ostati usredotočeni na cestu tijekom vožnje.

Android Auto u 7 točaka

Evo nekoliko stvari koje biste trebali znati o njemu:

  1. Sve na usluzi Android Auto povezano je s vašim pametnim telefonom. Da biste je koristili, trebate instalirati aplikaciju na telefonu. Svi vaši podaci i datoteke ostaju na vašem telefonu. Sve informacije prikazane su putem korisničkog sučelja specifičnog za automobile na nadzornoj ploči vozila.
  2. Ne možete koristiti svoj telefon dok je priključen. Ideja je da vas zadrži od ometanja. Kada vaš telefon bude uključen, postaje neupotrebljiv. Može se pristupiti samo putem zadataka dostupnih putem Android Auto sustava.
  3. Vrlo se oslanja na glasovne naredbe. Da; tako da možete držati ruke na upravljaču i svoje oči na cesti, sve što morate učiniti jest govoriti.
  4. Trebate telefon s Androidom 5.0 ili novijim
  5. Mnogi automobili već imaju sustave koji su kompatibilni s njim putem sustava za zabavu automobila, pa zatražite prodavača automobila. Robne marke poput Pioneer i JVC / Kenwood podržavaju Android Auto. Ako vozite automobil s sustavom tih robnih marki ili drugih podržanih robnih marki, sustav možete odmah ažurirati i početi uživati ​​u Androidu Auto.
  6. Prvi automobil koji je izravno integriran za Android Auto je 2015. Sonata za Hyundai.
  7. Drugi proizvođači s Android Auto u proizvodnji uključuju Honda, Volkswagen, Škoda i Chevrolet.
Također pročitajte: Galerija fotografija: 2017 Hyundai Ioniq Hybrid

Ovdje na MobilityArena.com, donosimo vam recenzije testnih pogona za Android Auto. Nemojte otići.

Imate li još pitanja koja već nisu odgovorena u ovom članku? Slobodno pitaj. Ako ste upotrebljavali Android Auto, podijelite i svoje iskustvo.

Preporučeno
Ostavite Komentar