Glavni » general » Sedam (7) ili više načina mobilnog telefona može pomoći vašoj tvrtki

Sedam (7) ili više načina mobilnog telefona može pomoći vašoj tvrtki

general : Sedam (7) ili više načina mobilnog telefona može pomoći vašoj tvrtki

1. Glas
Sveprisutni glas je ono što gotovo svi koriste za svoje mobilne uređaje. Biti mobilni znači da vaši klijenti mogu razgovarati s vama, bilo da ste u uredu ili na putu. Ali to ste već znali; zar ne?

2. SMS
SMS (tekstualna poruka) može biti moćan alat za održavanje učinkovite usluge kupcima. Na primjer, SMS se može koristiti za isporuku trenutačnih obavijesti klijentima i klijentima.

Također se može koristiti za obavještavanje pojedinačnih kupaca o važnim pitanjima ukoliko se pojavi potreba. SMS se može koristiti za čestitku klijentu na njegov rođendan ili bilo koji drugi poseban dan.

3. Mobilni Internet
S telefonom ili pametnim telefonom povezanog GPRS / EDGE / 3G / 3.5G, vi ili vaši radnici na terenu mogu pristupiti informacijama, npr. Preko Googlea ili elektronske pošte tijekom cijelog dana i kada ste u pokretu.

Mobilni internet također može poslužiti kao primarna (ili sigurnosna) internetska veza u uredu, budući da paketi paketa sada stoje na raspolaganju uz dobre troškove.

Učinite transakcije na mreži, napravite društveno umrežavanje i još mnogo toga - sve u pokretu.

4. Zakazivanje
Telefoni su godinama služili vjerno kao učinkoviti osobni organizatori. Najnoviji telefoni (čak i oni niske razine) imaju ugrađene alarme, bilješke i kalendare. Upotrijebi ih!

5. Preuzmite informacije
Zapišite tu poslovnu raspravu u audio formatu. Ili se vozite i pogledajte inspiracijsku scenu; izvucite kameru i snimite snimku, tako da kasnije možete imati referentni materijal. Postoji mogućnost snimanja videozapisa.

6. Mediji za pohranu
Budući da mnogi telefoni imaju vanjske utore za memorijske kartice i mogući kapacitet kartice veći od 8 GB, vaš telefon može poslužiti kao medij za pohranu. Koristite Bluetooth, infracrvenu ili USB za spremanje tih dokumenata ili datoteka za referencu kada se vratite na svoj stol.

Također pročitajte: Popis Windows Phone OEMs

7. Pregledajte i uredite Office dokumente
Ne samo da pohranjujete vaše PowerPoint, Excel i Word datoteke na telefon, mnogi poslovni telefoni i komunikari dolaze s gledateljima i / ili urednicima MS Office. Dakle, ne morate čekati dok ne dođete u ured da pregledate taj dokument. zadržite zauzet dok ste uhvaćeni u prometu.

Zaključci
Kao što vidite, danas ima mnogo više telefona od prosječnog korisnika. Jednom sam vodio cijelu poslovnu operaciju s Nokia 9500 komunikatorom i kasnije E61. Imala sam izvrsne rezultate za to.

Iskreno, imao sam mogućnost da sam nešto ostavio, iako sumnjam da bi ono što je bilo pod nekom od gore navedenih kategorija.

Pametno upotrijebite svoj mobilni telefon. Nema smisla propustiti potencijale uređaja koji ste toliko mnogo potrošili.

Preporučeno
Ostavite Komentar