Glavni » general » Postavljanje činjenica ravno - TECNO i Infinix nisu konkurenti

Postavljanje činjenica ravno - TECNO i Infinix nisu konkurenti

general : Postavljanje činjenica ravno - TECNO i Infinix nisu konkurenti

Danas je čudno čuti ljude o tome kako TECNO treba pokušati preuzeti low-end tržište smartphonea koje je "izgubio od Infinixa". I dalje sam pročitao komentar duž točke na mjestu ovdje na MobilityArena.com prije nekoliko minuta. Govoreći o TECNO-u, netko je rekao: "Trenutno je ono što trebaju učiniti je vratiti tržišni udio srednjeg dometa koji je Infinix ukrao od njih ... ... admiralski brodovi neće pomoći u rješavanju tog problema ..." Izvor

Mislim da su takvi osjećaji proizvod neznanja o tome što se stvarno događa. Pokušat ću pomoći da ga slomim.

  1. Bilo da kupujete TECNO telefon ili Infinix telefon, gotovina završava u istoj blagajni. Drugim riječima, oni su braća i sestre. TECNO i Infinix imaju istu matičnu tvrtku.
  2. Strategija na poslu je da se Infinix bavi krajnjim proračunom tržišta pametnih telefona (dno piramide), dok TECNO čini visoku razinu.
  3. TECNO i Infinix nisu konkurenti. To su dvije strane novčića koji ciljaju na dva različita segmenta.

Ovaj dvosmjerni pristup je zdrava strategija. Zašto ostati samo u udobnoj zoni niske razine? Zašto biste bili zadovoljni s mrvicama samo s dna piramide? Zašto ne napredovati kako na dnu tako i na vrhu. Dakle, ako ste ljuti što TECNO cilja na visoki kraj, idi kupiti Infinix na donjem kraju. Vaš novac i dalje završava u istoj blagajni (vidi zašto je slijepi bijes loš?).

Ali ako želite visokokvalitetne naočale i značajke po fer cijenama, trebali biste razmotriti novu generaciju TECNO pametnih telefona.

Također pročitajte: Jedno pitanje o Nokia X

Nadamo se da ćemo vidjeti manje ljudi koji oplakuju kako "TECNO gubi tržište Infinixu". To je laž. U stvarnosti, TECNO posjeduje tržište krajnjeg kraja.

Preporučeno
Ostavite Komentar