Glavni » general » Pošaljite anonimne poruke s tim aplikacijama

Pošaljite anonimne poruke s tim aplikacijama

general : Pošaljite anonimne poruke s tim aplikacijama

Anonimne poruke izvrstan su način za šalbu prijateljima. Kad ga pošaljete prijatelju, osoba troši puno vremena pokušavajući otkriti tko je pošiljatelj, a možete se dobro nasmijati na njihov trošak. Međutim, ne sve platforme za razmjenu tekstova omogućuju slanje tekstova anonimno. Evo nekoliko aplikacija i web-lokacija koje vam pomažu slati anonimne poruke:

Aplikacije koje vam omogućuju slanje anonimnih poruka

  1. Snapchat : Ovo je popularna kamera aplikacija koju korisnici upotrebljavaju za slanje kratkih videoisječaka i slika koje uskoro nestanu. Možete koristiti Snapchat za slanje anonimnih poruka svojim prijateljima. Jedini nedostatak je taj što omogućuje samo 140 znakova, a dopušteno je samo na Androidu.
  2. Brkovi Anonimno slanje tekstovnih poruka: tu aplikaciju možete koristiti za slanje šala i tekstova prijateljima anonimno. Dobro funkcionira s tabletama koje nemaju SIM kartice. Imajte na umu da su prvih pet poruka besplatne, a zatim ih naplaćuje po tekstu.
  3. Burble : Burble je opisan kao sigurna aplikacija koja vam omogućuje anonimno dijeljenje misli s bilo kim
  4. Yik Yak : Ova popularna aplikacija omogućuje vam slanje poruka bez razgovora bez otkrivanja tko ste. Ipak, koristi se usluge lokacije kako biste mogli komunicirati s osobama u vašoj neposrednoj blizini.

Provjerite gore navedene aplikacije u trgovini aplikacija. Postoje i druge aplikacije koje vam omogućuju slanje anonimnih tekstova dostupnih na usluzi Google Play i trgovini Apple. Možete pokrenuti pretraživanje i dati što više od njih pokušati.

Imajte na umu da je slanje tekstova anonimno zabavno, slanje neprikladnih tekstova ili zlouporabe materijala nikada nije prihvatljivo. To nikad ne bi trebalo biti vaša namjera ili praksa.

Također pročitajte: Moje iskustvo prijenos iz Glo na Etisalat
Preporučeno
Ostavite Komentar