Glavni » general » Drugi dolazak Samsung Galaxy Tab

Drugi dolazak Samsung Galaxy Tab

general : Drugi dolazak Samsung Galaxy Tab

Nakon što je potrošila oko tri mjeseca sa Samsung Galaxy Tab, pomislio sam da sam imao dovoljno i bilo je vrijeme za prelazak na nešto drugo.

Zato sam ga prodao i dobio sam redoviti smartphone. Ono što sam kupio bio je fizički smartphone QWERTY tipkovnicom bombona. Dok je telefon bio u mogućnosti izvršiti većinu zadataka na kartici, ponudio je korisničko iskustvo koje je bilo daleko manje nego što sam uživao na Tabletu. Pokazalo se da moderni smartphone trebat će više nego samo funkcionalnost za osvajanje srca potrošača. Morat će biti u mogućnosti ponuditi uz funkciju izvrsno korisničko iskustvo. Kao primjer, pritužbe Symbian preglednika nisu toliko da nedostaju funkcionalnosti, ali nude manje zadovoljstvo korisnika.

Bilo da smo svjesni toga ili ne, upotreba naših telefona izaziva emocije u nama. A vrsta emocija koju osjećamo tijekom korištenja telefona u velikoj mjeri određuje način na koji uređaj isporučuje zadatak za koji ga koristimo.

Jedan tjedan sam proveo s drugim telefonom bio je doista frustrirajući. Bio sam manje produktivan tog tjedna, i morao sam isključivo ovisiti o mom računalu da bih dobio posao koji bih inače učinio na telefonu. To je u osnovi ono što me natrag vratilo na Samsung Galaxy Tab.

Ne kažem da je Tab savršen uređaj. Ona ima svoje nedostatke koji su bili istaknuti u mom pregledu da je prvi dolazak. Ali za zadatke koje upotrebljavam Tab za svakodnevno, moram reći da sja. Da biste upotrijebili riječ koja je nedavno postala popularna u industriji zabave, Tab ima "zamah". Definitivno ću napisati nastavak ovog članka ovog tjedna kako bih nabrojio stvari koje su me natjerale da se vratim u TheTab. Ipak, dopustite mi da postavim ovo pitanje: "Je li vaš telefon prebačen?"

Također pročitajte: Jazz Up svoj Android početni zaslon s Metro korisničkim sučeljem
Preporučeno
Ostavite Komentar