Glavni » general » Scribble - lijek za amneziju

Scribble - lijek za amneziju

general : Scribble - lijek za amneziju

Postoje različite tehnike za održavanje vaše pamćenja razor_sharp. Dok su progresivni, podmukao i degenerativni učinci starosti na pohranu memorije / opoziva - neizbježan, vaš mobilni telefon može doći u ruci da zapamti stvar.

Većina telefona dolazi s ugrađenim aplikacijama note_taking. Osim dirt_cheap, gotovo ste sigurni da (također) imate kalendar / podsjetnik.

Koristeći ove memoire_aides (pardon Swahili!), To bi samo biti rezultat čiste lijenosti tvrditi da ništa izbjegava nečije sjećanje. Uostalom, ti su uređaji gotovo uvijek s nama.

Uglavnom ih koristim za održavanje popisa "napraviti". Strogo kratko_term. Liječnici bi nam rekli da je sjajno zadržati što više pojedinosti u mozgu. Ona zadržava one sinapse u mozgu funkcionalne i učinkovito pucaju - duže. Naravno, naravno. Međutim, svi mi imamo situacije u kojima trebamo dohvatiti podatke iz naše glave i izvući prazno. Slijedom toga, čuvanje važnih informacija pohranjenih na lako dostupnom mjestu (vašem telefonu) izgledalo bi kao mudar potez.

Pravi; ove aplikacije neće vam pomoći da se sjetite lica koje ste susreli u tom dijelu, ali, hej - polovica kruha je bolja od "brada"!

Sada, zašto većina ljudi jednostavno ne gnjavi pisati (bilješke, škrabotine ...) stvari? Jedan od razloga može biti da u tom trenutku ne postoji olovka (papir) / papir.

U novije vrijeme mobilni telefoni s zaslonom osjetljivim na dodir usvajaju se u stablima. Razvojni programeri aplikacija bili su kreativni u tome da to iskoriste.

Mobilni softver koji nam omogućava da se škrabaju (ili crtanje) pravo na zaslon osjetljiv na dodir su legije. Na taj način, možemo brzo škrabati taj popis stavki koje treba odabrati iz supermarketa. Ne želimo zaboraviti kupiti taj paket šećera za jutarnji čaj, ili platiti tu pretplatu na kabelsku televiziju u petak popodne - zar ne?

Također pročitajte: Vacancy - Application Engineers (Android)

Sve ove aplikacije (stolna računala su bogate) samo oponašaju sveprisutne Yellow Post-It Notes. Zgodan, brz i koristan. Takve aplikacije (za Symbian) - koje trenutno upotrebljavam (ili koriste) - na zaslonu osjetljivog na dodir su sljedeće:

1) Napomena - Ovo je moja omiljena parcela. To je Symbian aplikacija. Kompatibilan s Symbian s ^ 3 i s ^ 1. Omogućuje vam mjesto virtualnih ljepljivih bilježaka bilo gdje na zaslonu telefona

2) OffScreen Sticky Notes - Ovo je također aplikacija za Symbian, namijenjena s ^ 1 (ali može raditi na s ^ 3).

3) ScribPad - Java aplikacija.

4) ScratchPad - Java aplikacija.

To su sve besplatne aplikacije. Svaka ima svoju komparativnu snagu i slabost. Svaki od njih omogućuje brzo skidanje bilo čega na zaslonu vašeg dodirnog zaslona. Možete upotrijebiti stražnji dio indeksa_finger_nail ili koristiti pisaljku (ako je vaš telefon ima). Nekad sam improvizirala moju (izgubljenu) pisaljku s čačkalicom (sve dok nisam preuzeo posao!)

Ako nemate telefon s dodirnim zaslonom, Java program možete isprobati NotesOnThePhone. To je Java program. Glavna atrakcija ovoga je da može (povremeno) pomicati tekst preko zaslona - ako to želite. Možete odrediti interval. Ili možda želite isprobati Mobineon Smart Notes.

Za razliku od ostalih spomenutih aplikacija, ne skrivate. Upisujete tekst.

Možda želite "google" za te programe (ili provjeriti Ovi trgovinu) i dati im spin.

[Ovaj post ne bi bio potpun bez spominjanja upotrebe aplikacija heavy_duty za pohranu (ponavljajućih) događaja i općenito organiziranje naših života. Koristim Handy Calendar (Symbian S ^ 3).] Također pročitajte: Što je s novim simbolom Zaklade Symbian?

Izbrisati riječ 'amnezija' iz vašeg rječnika! Trajno.

Preporučeno
Ostavite Komentar