Glavni » general » Govoreći zbogom, uvijek je teško

Govoreći zbogom, uvijek je teško

general : Govoreći zbogom, uvijek je teško

Ako nikada ne shvatite koliko je to teško, imate sreću. pic.twitter.com/aK1qgk4MXd

- Opeyemi Obembe (@kehers) 12. siječnja 2014


Gore navedeni cvrkut ukratko ukazuje na agoniju uključenu u odlučivanje o zatvaranju projekta u koji ste uložili ili u odnos. Ili posao. Nije važno što je to, zatvaranje i / ili hodanje nikad nije lako.

Dvoje ljudi može se pozdraviti kao savršeni par i kako se tako tako dobro nadopunjuju, a ipak nekoliko godina niz cestu idu odvojeno. WebOS je pozdravio revolucionarno korisničko sučelje i višezadaćno korisničko sučelje; ali to je povijest. EverPix se smatra najboljim svjetskim fotoaparatom. Ipak, ovdje vidimo tim da se oprostimo.

Nemam spreman, izliječiti sve popravke na teško udarce koje život baca. Morala sam se zatvoriti ili odmaknuti od nekoliko projekata u mom životu. Bilo je bolno. To je život. Uvijek ima naučenih lekcija. No, bez obzira na to što je dovelo do odluke, oproštaj je uvijek teško.

Kao što je Opeyemi rekao u citiranom tweetu, ako nikad ne shvatite koliko je teško, imate sreću. Spasili ste jedan od najvećih bolova u životu. Posvećujem "ovu ljubav" Maroon 5 svima koji su ikada morali poduzeti ovu tešku odluku:

Ova ljubav je uzela svoj danak na mene
Prijeko je rekla Zbogom
I srce joj se razbijalo pred sobom
Nemam izbora jer više neću se oprostiti

Preporučeno
Ostavite Komentar