Glavni » general » Poštovani Hello to the new Etisalat EasyStarter

Poštovani Hello to the new Etisalat EasyStarter

general : Poštovani Hello to the new Etisalat EasyStarter

Etisalat je prepakirao svoj popularni EasyStarter proizvod. Novi paket sada kombinira mješavinu raznih pogodnosti, uključujući i besplatni vremenski razmak, Homezone i Receiver Pays.

Bonus-on-incoming Calls je još jedna jedinstvena i prvoklasna ponuda u Nigeriji. Kupci dobivaju 1 besplatnu minutu za svaku 3 minute poziva koje dobivaju od drugih mreža u Nigeriji. Oni mogu koristiti besplatne minute koje mogu nazvati bilo kojom drugom mrežom u Nigeriji.

Vi i mi omogućuju jednostavnim starter korisnicima da svaki tjedan uživaju u N300 "besplatnom kreditu" kako bi nazvali volio jedan etisalat broj u bilo kojem trenutku. Sve što kupac mora učiniti kako bi uživao u ovoj fantastičnoj ponudi je napuniti s najmanje N200 u tjedan dana, a zatim registrirati Etisalatov broj svoje 'posebne osobe' tako da nazovete * 233 * 1 * etisalat broj # . Oni će dobiti N300 vrijedan "besplatnog kredita" tijekom tjedna koji su se napunili do N200, da govore o broju koji su registrirani. Kredit se može koristiti samo za pozivanje registriranog You & Me broja. Rok valjanosti kredita N300 je 7 dana.

Homezone omogućuje pozive do N24 / minute do svih mreža na mjestu na kojem ste uputili većinu poziva. Uživajte u ovoj korist jednostavno nazovite * 242 # ili nazovite 242 na željenu lokaciju. Izmijenite svoju zonu za homezone tako da nazovete * 242 # ili nazovete 242 na novom preferiranom mjestu. Da biste provjerili jeste li u svom biranom broju * 243 # i upitali naziv svojeg homezone * 2430 #. Ova je usluga otvorena samo za pretplatnike.

Receiver Pays je još jedna inovacija tvrtke Etisalat, Receiver Pays vam daje priliku da prijatelji i članovi obitelji plate za pozive koje im uputite. Primatelj plaća omogućuje vam upućivanje poziva bilo kome čak i bez "kredita"!

Također pročitajte: Izgubljeni u Samsungovoj galaksiji
Preporučeno
Ostavite Komentar