Glavni » general » Spremi pregled novca na računalu

Spremi pregled novca na računalu

general : Spremi pregled novca na računalu

U Nigeriji su riječi doista jeftine (i sve jeftinije do dana). Međutim, podaci nisu ništa, ali su jeftini.

Jedan od glavnih razloga zašto postoji eksplozija u revoluciji mobilnog pregledavanja djelomično je zbog toga što je volumen podataka koji se koriste za pregledavanje web stranica na vašem mobilnom uređaju nigdje blizu onog koji se koristi na konvencionalnoj radnoj površini. Možete uštedjeti tona pregledavanja novca na telefonu, a ne na prijenosnom računalu.

Unatoč sve većim ekranima, kao i vrlo sposobnim načinima unosa koje nude proizvođači mobilnih uređaja, pregledavanje na telefonu obično nije tako zgodno jer to čini na vašem full-screen laptopu.

Osim razloga prave prenosivosti i moći (velike glavobolje u Nigeriji), sumnjivo je ako bi netko poželio punopravni mobilni telefon preko računala / laptop / netbook za potrebe pregledavanja.

Na praktički svima dostupnoj mobilnoj operacijskoj platformi, aplikacija Java kao pomoć u poslužitelju, kao što je Opera Mini, osigurava da s čak 100/150 MB možete imati pristup internetu cijeli mjesec tijekom cijele mjeseca. Sljedeća logička potraga bila bi - kako mogu uživati ​​u udobnosti i udobnosti svog stolnog računala / LapTop pune veličine, dok istodobno iskoristiti mogućnosti komprimiranja podataka aplikacije kao što je Opera Mini?

Drugim riječima, mogu li pokrenuti Opera Mini na mom laptopu? Da; možeš. Prednosti su očite i mnoge. Nedostaci su tu, ali su nadmoćni prednosti.

Svrha ovog posta je istaknuti način uživanja u najboljem svjetlu. Korištenjem podatkovno učinkovitog mobilnog preglednika na računalnoj platformi s punim zaslonom / tipkovnicom.

Također pročitajte: Samo dva internetska planiranja podataka koje trebate u Lagosu

Možete pokrenuti bilo koji uređaj (kao što je Opera Mini Browser) u okruženju emitiranom na Java na računalu / prijenosnom računalu.

Zamislim da će mnogi ljudi cijeniti brzinu učitavanja web stranica i ultra-visoke stope kompresije podataka koje nudi mogućnost pokretanja aplikacija kao što su Opera Mini, UC Browser, Snaptu, Bolt i tako dalje. Pogledajmo kako možete to učiniti u nekoliko koraka:

  1. Sve što trebate učiniti je osigurati internetsku vezu (bilo putem povezivanja [BlueTooth / Cable]) ili putem USB modema.
  2. Provjerite ima li vaše računalo instalirano Java Runtime Environment. (Google
    "Java RunTime Environment").
  3. Instalirajte Java MicroEmulator. Tu je i prijenosna verzija ovog.
  4. Jeste li primijenili Java Jad aplikacije (npr. Opera Mini)

Za određene upute (i kako ne bi nepotrebno ponovno izumili postojeće kotače) posjetite sljedeću vezu: Kako koristiti Opera Mini na računalu

Također možete "google" ili "bing" za "pokrenuti Opera Mini na računalu"

Rezultati bi trebali biti dovoljni da omogućuju prikazivanje Opera Mini (i drugih Java Appleta) na svom prijenosnom računalu u svim njegovim panoramskim slavljem, čime se štedite širinu pojasa (također poznat kao MONEY).

Preporučeno
Ostavite Komentar