Glavni » general » Samsungov Galaxy Gear

Samsungov Galaxy Gear

general : Samsungov Galaxy Gear

Po mom mišljenju, Samsung je napravio ubojstvo za protekle dvije godine s Galaxy rasponom smartphone, ali oni se pokušavaju overexert sebe s pametnim satova? Je li moguće zamijeniti pametni telefon? Mislim da ne, ali čini se da Samsung ima drugačije mišljenje. Razmišljaju pametni ručni satovi. Koja je osnova ove misli? Unatoč svim tim razočaranjima, odlučeno je. Samsung je postavljen za pokretanje Galaxy Geara, smartphone smartphone i kako točno to će raditi?

Sada mi je slika u mom umu smartphone pričvršćen na moje tijelo. Mislim da je sigurno pretpostaviti da je to bila misao koju je Samsung imala kad je odlučila krenuti u ovo ograničeno tržište. Galaxy Gear dolazi s dodirnim zaslonom od 320 x 320 piksela, zvučnicima i mikrofonom za snimanje i reprodukciju video sadržaja i komuniciranje s pozivateljima putem ugrađenog dialer. Sada, to je misao. Ili bih morao koristiti slušalicu, držati sat na mojim ušima ili imati moju ruku paralelnu s mojim licu da bi se zvali. To bi bilo smiješno; ne mislite li? Sumnjam da ima mjesta za SIM karticu, tako da pozivi mogu biti strogo internetski pozivi. Ispravite me ako griješim.

Također sam doznao da je fotoaparat od 1, 9 megapiksela izgrađen više za praktičnost nego za kvalitetu slike. Ne znam točno kako će biti moguće fotografirati uređajem koji je pričvršćen na zapešće. Ne zaboravimo na downside na smartphone - životni vijek baterije. Koliko često moram naplatiti ručni sat i hoće li to još uvijek moći obaviti primarni posao pričanja vremena ili će ga potrošiti s drugim zadaćama? Uz stalnu upotrebu, postoji mogućnost da pametni sat bude pričvršćen na punjač više nego na zglob korisnika. Njegova ugrađena memorija od 4 GB može korisnicima omogućiti maksimalno 10 aplikacija trećih strana. To jednostavno znači preuzimanje aplikacija prema prioritetu.

Također pročitajte: Korištenje pametnog telefona na javnoj sabirnici

Stavljam sve oklade da je to uređaj koji će vjerojatno biti zaboravljen kod kuće češće nego ne, jer to zahtijeva jednako mnogo napora kao i pametni telefon, no prednosti su manje. S tim je rekao da će to biti cool uređaj imati u osnovi za show, ili kao rezervni plan za kada smartphone djeluje. Ali čekaj! To je ono što glupim telefonima postoji. Iz svih pokazatelja ne mogu kategorizirano pronaći potrebu za pametnim satovima, ali možda ćete moći. Kad to učinite, javite mi.

A to će biti sve za sada. Za više informacija o Galaxy Gear možete pogledati Engadget's Review. Zasad mi samo smijete postavljati pitanja na temelju mojega mišljenja. Čekam.

Preporučeno
Ostavite Komentar