Glavni » general » Samsung prestaje svu podršku za Symbian

Samsung prestaje svu podršku za Symbian

general : Samsung prestaje svu podršku za Symbian

Samsung prestaje s Symbian servisom od 31. prosinca 2010. Zatvoriti će Symbian razvojni laboratorij i Symbian forum, a svi se Symbian sadržaj ukloniti sa svojih poslužitelja.

Izvadak iz najave razvojnim programerima:

Preporučujemo da postavite sve nove rasprave na forumu najkasnije do 10. prosinca 2010. kako biste osigurali da se vaš problem može riješiti prije zatvaranja foruma. Iskoristite ovu priliku da preuzmete potrebnu dokumentaciju prije uklanjanja svih sadržaja. Registracija i potvrda Symbian aplikacija za Samsung Apps trgovinu prestaje od 08:00, 31. prosinca 2010.

Zahvaljujemo vam na vašoj daljoj podršci i interesu. Molimo pogledajte Symbian.org za alternativne forume za razvoj Symbian.

Izvor: Poruka u ime Samsung Mobile Innovator

To je mnogo teže od Sony Ericssona. Samsung izlazi iz Symbiana, a ne razuzdava riječi o tome. Zbog bilo kojeg razloga da je Nokia preuzeo taj novac za stjecanje Symbian i postavljanje Symbian Foundation nedugo prije, oni se nisu trebali smetati. Izgleda da će ionako biti odbačen od strane svih ostalih. Provedeni novac izgleda kao veliki otpad.

Ipak, smatram neobičnim da se sva podrška povlači. Mogu zamisliti bijes i razočaranje Samsungovih lojalnih kupaca koji su kupili neke od vrhunskih Symbian uređaja koje je Samsung izradio. Jesu li ti potrošači izostavljeni u hladnoći?

Nije da Samsung stvarno podržava vrhunski uređaj poput GT-i8910 koji je bio začepljen s brojnim problemima iz riječi Go. Izdali su uređaj i gotovo ga odmah napustili.

Također pročitajte: Lima Ultra želi pretvoriti vaš vanjski HDD u osobnu pohranu oblaka
Preporučeno
Ostavite Komentar