Glavni » general » Samsung SM-Z250F će pokrenuti Tizen 3.0

Samsung SM-Z250F će pokrenuti Tizen 3.0

general : Samsung SM-Z250F će pokrenuti Tizen 3.0

U oduševljenim vijestima, SamMobile izvještava da je novi Samsung smartphone Tizen OS na putu. Samsung SM-Z250F će biti prvi smartphone koji će pokrenuti Tizen verziju 3.0 i bit će dostupan u zemljama u kojima su Tizenovi telefoni prodani do danas. Te zemlje uključuju Bangladeš, Indiju, Indoneziju, Nepal i Šri Lanku. Samsung je također navodno želio gurnuti Tizenove uređaje na tri ključna afrička tržišta: Južnu Afriku, Keniju i Nigeriju.

Prethodni Tizen pametni telefoni uključuju: Samsung Z1, Samsung Z3 i Samsung Z2.

Još nemamo pojedinosti o specifikacijama Samsung SM-Z250F, pa će Tizen entuzijasti (postoje li neki?) Morati pričekati neko vrijeme. Fascinirana su me nižim platformama i uređajima, pa mi je Tizen zanimljivo. Još uvijek tražim kako da uhvatim ruke na jednu.

Još uvijek posjedujem nekoliko niša uređaja: Palm Pre (trčanje WebOS), BQ Aquaris 4.5 Ubuntu Edition (trčanje Ubuntu OS), Blackberry Curve 9370 i ZTE Open (pokretanje Firefox OS). Moram vratiti ruke na Symbian OS uređaj, smartphone Sailfish i možda na Maemo uređaj. Možda čak i dobar star Windows Mobile smartphone od ranih 2000-ih. Za što, pitate? Samo zbog zabave. To je dovoljno dobro za mene.

Preporučeno
Ostavite Komentar