Glavni » general » Samsung pokazuje off "superheroj" Galaxy S6 rub Iron Man Limited Edition

Samsung pokazuje off "superheroj" Galaxy S6 rub Iron Man Limited Edition

general : Samsung pokazuje off "superheroj" Galaxy S6 rub Iron Man Limited Edition

Samsung, u suradnji s Marvel Comicsom, predstavio je posebnu verziju svog vodećeg smartphonea, Galaxy S6 ruba Iron Man Limited Edition. Razgovarao u stilu "Iron Man", pametni telefon je vremenski usklađen s pojavom sljedeće serije avantura superherojnog svemira Marvel's Avengers: Age Of Ultron .

"Izuzetno smo zadovoljni što je naše dugogodišnje partnerstvo s Marvelom kulminiralo u oslobađanju modela Galaxy S6 Iron Man Limited Edition, posebno dizajniranog za ljubitelje" Iron Man ", izjavio je Younghee Lee, izvršni potpredsjednik globalnog marketinga, IT & Mobitel Samsung Electronics. "Ograničeno izdanje Galaxy S6 ruba Iron Man utjelovljuje snagu znaka Avengera pomoću neobičnog dvostrukog zakrivljenog zaslona i naprednih značajki koje će ljubitelje Marvel Universe pružiti nezaboravan doživljaj"

Iron Man Ograničeno izdanje Samsung Galaxy S6 napravljeno je u tipičnom crvenom i zlatnom dizajnu. Njegova stražnja ploča ukrašena je kacigom Iron Man. Model je opremljen s 64 GB interne memorije. Sve druge specifikacije su temeljni model Galaxy S6 ruba. Uređaj također dolazi u jedinstvenu vrstu paketa za darove, koja uključuje prozirni poklopac koji štiti stražnju ploču uređaja i bežični punjač u stilu ARC reaktora superheroja.

Iron Man Ograničeno izdanje Samsung Galaxy S6 već je dostupno u Južnoj Koreji, a također će biti dostupni u Kini i Hong Kongu u lipnju. Nema planova za globalnu prodaju ove ograničene verzije, no redovita verzija dostupna je na JiJi.ng.

Također pročitajte: Galaxy X mogao bi biti Samsungov prvi sklopivi smartphone


//www.youtube.com/watch?v=wB6MId15cpo

Preporučeno
Ostavite Komentar