Glavni » general » Samsung partneri Spinlet pokrenuli Galaxy Pocket smartphone

Samsung partneri Spinlet pokrenuli Galaxy Pocket smartphone

general : Samsung partneri Spinlet pokrenuli Galaxy Pocket smartphone

Lagos, Nigerija - (23. svibnja 2012.) - Samsung i Spinlet održali su suradnju na lansiranoj zabavi za Samsung Galaxy Pocket danas kao dio visokog profila, u tijeku serije Industry Nite koji privlači glazbenu i zabavnu voditeljicu u hotelu Lagos Oriental.

Tvrtka za aplikaciju za preuzimanje i streaming aplikacija za mobilne uređaje, Spinlet, udružila se s tvrtkom Samsung Electronics kako bi pokrenula novu Samsung Galaxy Pocket S5300 u Nigeriji. Galaxy Pocket dolazi s predinstaliranom Spinlet aplikacijom učitanom s pet pjesama i dovoljno kredita potrošačima da kupuju pet dodatnih pjesama iz masivnog kataloga dostupnih putem aplikacije Spinlet.

Partnerstvo nedavno pokrenute usluge temeljene na oblaku, Spinlet i jedan od prethodnika u digitalnom dizajnu i tehnologiji, Samsung, omogućuje nevjerojatnu priliku za potrošače da uživaju u svojoj omiljenoj glazbi na naprednom novom pametnom telefonu s TouchWiz UI multi- zadatke i Wi-Fi mogućnosti.

Tržište za digitalnu glazbu u Africi nije iskoristilo bilo koju od glavnih glazbenih usluga do danas. To je otvorilo vrata za partnerstvo s Samsungom da ponovno bude trendsetter. Spinlet model omogućava nezavisnim glazbenicima i bendima u Africi da prodaju svoju glazbu uz druge istaknute umjetnike u Africi i iz cijelog svijeta. Spinlet također pruža umjetnicima alate za bolje razumijevanje njihovih navijačkih baza i interakciju s njima putem društvenih medija.

Shasha P, Samsungov ambasador marke udružen s desne strane Olumide Ojo, voditeljice, Hand Held Products i Changarampatt Manoj, poslovnog voditelja, oba službenika Samsung Electronics West Africa tijekom pokretanja Samsung Galaxy Pocketa u partnerstvu s Spinletom, mobilni glazbeni download i aplikacija za streaming aplikacije, u hotelu Lagos Oriental u srijedu, 23.svibnja 2012.

Dajući predinstaliranu aplikaciju, Samsung značajno povećava količinu slušatelja i potencijalnih kupaca glazbe tih umjetnika. "U zemlji prepunoj piratstva, besplatni streaming i platiti po preuzimanju koji Spinlet i Samsung daju na tržište zaista pomažu stvoriti vrijednost u očima obožavatelja i tok prihoda za umjetnike", kaže Eric Idiahi, predsjednik Spinlet.

Također pročitajte: BlackBerry Messenger kao društvena mreža

Prema Daesong Ra, Business Manager Mobile Division Samsung Electronics West Africa, "Naš prijedlog nudi potrošačima pametno iskustvo telefona koje nije samo pristupačno nego i" Jasno je drugačije, jasno pametno "." Samsung Galaxy džep dolazi pakiran s više od 400.000 besplatnih aplikacija, bržu internetsku vezu u nevjerojatnoj maloprodajnoj cijeni od N18.900. Osim toga, potrošači na MTN mreži mogu uživati ​​u 1 mjesecu bez internetskih podataka kako bi iskusili ove uzbudljive rješenja pametnih telefona.

O Spinletu: Spinlet je tvrtka za zabavu u životnom stilu usmjerena na zadovoljavanje potreba ljubitelja glazbe, omogućujući im da kupuju, slušaju, dijele i upravljaju glazbom sve u okviru mobilne platforme. Aplikacija je trenutno pokrenuta i dostupna diljem Nigerije.

Za više informacija ili za preuzimanje aplikacije posjetite Spinlet.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar