Glavni » general » Samsung ismijava Apple nad većom veličinom zaslona

Samsung ismijava Apple nad većom veličinom zaslona

general : Samsung ismijava Apple nad većom veličinom zaslona

Samsungova mobilna skupina na Filipinima otišla je na Twitter kako bi ismijala Apple zbog pokretanja najnovijih mobilnih telefona, 4.7 "iPhone 6 modela i 5.5" modela iPhone 6 plus, koji imaju veće veličine zaslona u odnosu na prethodne modele.

Podsjetili su ih na poznati glasnogovornik glavnog bivšeg izvršnog direktora, govoreći o pokojnom Steve Jobsu koji kaže: " Nitko nikad neće kupiti veliki telefon ", a zatim dodao citat, govoreći: " Pogodi tko se iznenadio i promijenio svoje umove "samo pogledajte sliku ispod.

Velika poboljšanja i inovacija dolaze s promjenama - čak i oni to misle. #MoreThanBig //t.co/MN89YMdFMn pic.twitter.com/wubl1QhSEJ

- Samsung Filipini (@samsungph) 9. rujna 2014

Citat od pokojnog Stevea Jobsa rekao je na konferenciji za novinare još u srpnju 2010. kako bi se riješio pitanja iPhonea 4, jer je uvijek smatrao da nitko ne bi htio kupiti velike telefonske telefone, i čini se da je Samsung pokazao svoju izjavu pogrešnom s njihovim masivnim prodaje u posljednje vrijeme.

Apple je oduvijek vjerovao da su prethodne veličine zaslona modela, a posebno iPhone 5 bile do sada savršene veličine. Pitam se što ih je promijenilo, ili je Apple izgubio ono što su uvijek bili poznati zbog kojih je bila inovacija i kreativnost?

Izvor: Telefon Arena

Preporučeno
Ostavite Komentar