Glavni » general » Samsung može napraviti ove uređaje za Windows Phone

Samsung može napraviti ove uređaje za Windows Phone

general : Samsung može napraviti ove uređaje za Windows Phone

Korejski Times ovo izvješće:

U potezi za smanjenje oslanjanja na Googleov mobilni operacijski sustav Android, Samsung Electronics razmišlja o objavljivanju jeftinijih mobilnih uređaja koji se pokreću na Microsoftovoj platformi za sustav Windows 8.1, objavili su izvori u nedjelju.

"Samsung je pokrenuo pilot programe o stabilnosti sustava Windows 8.1 na uređajima. Zainteresirana je za promociju mobilnih uređaja tvrtke Windows ", rekao je službeno izravno uključen.

Očigledno, pravne nesuglasice između Microsofta i Samsunga predstavljaju trenutni ključ u kotači ovog događaja, a ako je riješen, potrošači će ove godine moći vidjeti Samsungove pametne telefone s operativnim sustavom Windows Phone OS. Tvrtka Samsung povukla je tvrtku Microsoft u antimuslužne vlasti u Koreji, Kini i SAD-u nakon nedavnog preuzimanja tvrtke Nokia iz telefonskog poslovanja tvrtke Microsoft jer bi to Microsoft učinio izravnim konkurentom u segmentu hardvera.

Međutim, nismo sigurni koliko će se smanjiti oslanjanje na Android i napravi nekoliko uređaja sa sustavom Windows Phone. U prošlosti, Samsung je proizveo nekoliko takvih uređaja. Ne predviđamo da se korejska marka trese na tržište s potopom uređaja Windows Phone. U najboljem slučaju, vidjet ćemo malu šaku.


Oglas :

Isporuka istog dana u Lagosu kada kupite smartphone od Shop Mobilitya za sve narudžbe svaki dan prije podne od ponedjeljka do petka. Idi odmah!

Preporučeno
Ostavite Komentar