Glavni » general » Samsung Max zamjenjuje Opera Max, ali nije dostupan svima

Samsung Max zamjenjuje Opera Max, ali nije dostupan svima

general : Samsung Max zamjenjuje Opera Max, ali nije dostupan svima

Sjećate li se Opera Maxa, mobilnog VPN-a koji je pomogao milijunima korisnika da spase podatke i štiti njihovu privatnost? Opera je zatvorila prošle godine. No, vratio se, zahvaljujući Samsungu. Prošlo je redizajn, pa izgleda drugačije. Problem je u tome što Samsung Max nije dostupan svima.

Koristio sam Opera Max u prošlosti i želio sam vidjeti kakav je novi mobilni VPN aplikacija. Pokušao sam instalirati Samsung Max na LG G6 i zatim itel S32 i na oba uređaja, dobio sam ovo: "Vaš uređaj nije kompatibilan s ovom verzijom". Ako niste vlasnik Samsungovog pametnog telefona, teško je s tim. Ali, postoji nekoliko dostupnih alternativa, pa nije tako velika stvar.

Samsung kaže da je Samsung Max ponuđen "kao ekskluzivna i jedinstvena usluga koja postavlja Samsung uređaje izvan ostatka tržišta pametnih telefona". Posebno je usmjerena na njihovu liniju srednjih dimenzija. Aha!

Od Opera Max do Samsung Max

Opera Max predstavljen je 2014. godine. U kolovozu 2017. godine Opera je objavila da je prekinula aplikaciju jer je "imala znatno drugačiju vrijednost od naših proizvoda za preglednike i predstavljala drugačiji fokus za Operu". Tako je tvrtka zaustavila daljnji razvoj na mobilnom VPN-u i uklonio je iz kataloga trgovine Google Play. Međutim, usluga je ostala netaknuta za one koji su ga već instalirali na svoje uređaje.

Uz preuzimanje tvrtke Samsung, korisnici koji još uvijek imaju stari Opera Max koji će se prikazivati ​​na Samsungovim pametnim telefonima dobit će automatsku nadogradnju na Samsung Max. Pitamo se što će se dogoditi s korisnicima aplikacije koji nisu Samsungovi korisnici. Vjerojatno će samo prestati raditi možda.

Također pročitajte: Učite vještine koje su vam važne s Goduter Bensonovom Tuterijom

Samsung kaže da će novi mobilni VPN Max mobilni uređaj biti unaprijed učitan na svim smartphone uređajima Galaxy A i Galaxy J u odabranim zemljama. To su: Indija, Argentina, Brazil, Indonezija, Meksiko, Nigerija, Južna Afrika, Tajland i Vijetnam.

Ako posjedujete neki drugi model pametnog telefona tvrtke Samsung i želite koristiti Samsung Max, možete ga preuzimati i instalirati na trgovine Google Play ili Galaxy Apps na svom uređaju. Da biste preuzeli s usluge Google Play, kliknite OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar