Glavni » general » Samsung Leader 8: Flip telefon s vrhunskim naočalama

Samsung Leader 8: Flip telefon s vrhunskim naočalama

general : Samsung Leader 8: Flip telefon s vrhunskim naočalama

Samsung je nedavno najavio novi telefon. Ovaj najnoviji uređaj naziva se Samsung Leader 8, a ima neke prilično dobre specifikacije. Ipak, iznenadili biste saznati da je uređaj telefon za napajanje. No, ovaj telefon je gotovo jednako sposoban kao i svaki drugi vodeći telefon na tržištu.

Samsung Leader 8 ima Snapdragon 821 procesor, koji biste prepoznali kao isti procesor na Galaxy S7. Nadalje, uređaj ima 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu. Telefon također ima i 2, 300 mAh baterije. Pa, to ne zvuči kao puno, ali to će vas provesti kroz dan, uglavnom zbog mnogo manjeg prikaza, koji sjedi u na 4, 2 inča.

Samsung Leader 8 također ima 12MP fotoaparat s otvorom f / 1, 7. Također, postoji senzor otiska prsta koji se nalazi ispod kamere. No, tada telefon ima više nego samo naočale; ona također podržava usluge Samsung koje biste pronašli na drugim uređajima, kao što su Samsung Pay i bežično punjenje.

Ovo je svakako zanimljiv koncept. No, Samsung nije najavio ništa što se tiče cijene ili dostupnosti još. Jedina dostupna informacija o Samsung Leader 8 jest da će ona biti dostupna u Kini. Također se čini vjerojatnim da će, čak i ako se oslobodi u drugim zemljama, biti samo u dijelovima Azije.

Zapravo, ovo nije prvi put posljednjih godina da su tvrtke ponovno pogledale ideju flip telefona. Prošle je godine Samsung pokrenuo Galaxy Folder 2, koji je imao veze srednjeg spektra, a ne vodeći na licu mjesta na Leader 8. Također u lipnju LG je pokrenuo LG Exalt LTE. Svakako je zabavno vidjeti da ideja telefona nije potpuno mrtav, unatoč činjenici da je većina svijeta preselila iz njega.

Također pročitajte: BBM za Windows Phone dobiva prozirne pločice; dolazi sljedeći tjedan

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar