Glavni » general » Samsung i900 "Omnia" pregled

Samsung i900 "Omnia" pregled

general : Samsung i900 "Omnia" pregled

Omnia je telefon koji je dobro pogledati. Dečki na Samsungu odgovorni za dizajn telefona svakako su dobar posao. Kombinacija srebrnog i crnoga čini vanjsko kućište uređaja očaravajućim. Pretpostavljam da će mnoge žene posebno biti privučene Omniji zbog svog dizajna. Nema sumnje da će i neki momci biti privučeni ovom telefonu.

Ali kad se odmaknete od dizajna i vanjskog dijela telefona, a na ono što je ispod nape, priča je potpuno drugačija. Omnia je jedan od najvažnijih neupotrebljivih telefona koje sam koristio tijekom svih godina uporabe telefona.

Najprije, jer to je uređaj temeljen na Windows Mobileu, prosječni korisnik će ga pronaći jako zastrašujuće pronaći svoj put oko sebe. Imam situacije u kojima je netko zatražio da pogledam moj telefon. Nakon što im je dano, sve što im je činilo je zuriti na zaslon. Nisu imali pojma što učiniti ili što će pritisnuti. Jednostavno se nisu mogli naći.

Drugo, unos teksta ne pomaže činjenicom da je telefon puni uređaj osjetljiv na dodir. Nema fizičke tipkovnice / tipkovnice za upisivanje teksta. Morat ćete koristiti zaslonsku tipkovnicu / tipkovnicu za bilo koji oblik pisanja teksta. Pokušaj upotrebe prstiju za tipkanje rezultirao je beziznim neuspjehom. Potpuno sam ovisila o olovku za pisanje teksta i vjeruj mi kad kažem da nije bilo smiješno iskustvo.

Također pročitajte: Glo 1 razvija komercijalne usluge

Još jedna stvar koju sam uistinu smetala u Omniji bila je značajka automatskog okretanja zaslona. Bilo je tako prljavo da sam ga morala potpuno isključiti.

Sada za neke dobre vijesti u odjelu softvera. Ako tražite telefon koji uzima dobre fotografije i bilježi vrlo dobre videozapise, nemojte dalje tražiti. Omnia uzima nevjerojatne fotografije s 5 megapikselnim automatskim fokusom. Tu je i vrlo sposobna LED bljeskalica koja pomaže pri snimanju slika u slabo osvijetljenim okruženjima.

Ovdje moram reći da nemam ništa protiv Samsung ni Windows Mobile. Vjerujem da postoje dobri Samsung i Windows Mobile uređaji vani, ali po mom skromnom mišljenju, Omnia je primjer neuspjelog pametnog telefona.

Preporučeno
Ostavite Komentar