Glavni » general » Samsung je otišao Omnia Crazy

Samsung je otišao Omnia Crazy

general : Samsung je otišao Omnia Crazy

Svjetski proizvođač mobilnog telefona broj dva (2), Samsung, postao je lud s markom Omnia. Saga ima svoje korijene u pokretanju originalne Omnia, i900, koji smo u MobiNaiji bili mot posebno voli. Ali čujemo da je prodana u brodovima.

Sljedeća je bila Omnia HD i8910, koja se izvodi na Symbian s60 5. izdanju. Naočale HD-a su nas zakačile, ali nas poznajete - izgubili smo bez QWERTY tipkovnice na našim mobilnim uređajima.

No, recimo ovdje i sada, HD izdaje Nokijino samoproglašeno " najnaprednije mobilno računalo " na svijetu, N97, u gotovo svemu - a HD je objavljen prije N97. Tsk, tsk, tsk.

Ako je Sammy pljusnuo QWERTY na HD, skočili bi u čamac. Ah, ali se mobilni svijet sada ne okreće oko nas; zar radi? Hoćemo li krenuti dalje?

Ne tako davno, najavljena je još jedna Omnia - i8000, opet čisti zaslon osjetljiv na dodir. Ali Sammy još nije učinjeno.

U Omnia rasponu dodano je tri (3) nova telefona:

  1. Samsung B7300 OmniaLITE
  2. Samsung B7320 OmniaPRO
  3. B7610 Omnia Pro

Sva tri računala pokreću WinMo 6.1 i čujemo da će ih nadograditi na 6, 5 ​​kasnije (umetnite upozorenja). Ja definitivno osjećam Samsung B7320 OmniaPRO s faktorom QWERTY oblika čaše, ali samo gledajući punu QWERTY tipkovnicu na B7610 OmniaPRO mi daje guske. Kao da .

Želim da tipkovnica ima 5 redaka, tako da imamo namjenske tipke. Ali, hej, momak je slobodan poželjeti ...

Također pročitajte: The Continuum: Android OS dolazi na računala

Obavijestite također da postoje dva "Omnia Pro". Kako ih razlikovati u svakodnevnom govoru? Ti brojevi B7320 i B7610 nisu ono što želim koristiti kad govorim svakodnevno. Capiche ?

Jedna stvar koju sam primijetio je da se omnibus Omnia sastoji samo od pametnih telefona. Možda je to Samsungov plan. Korejski proizvođač je također rekao da se raspon uređaja Omnije neće ograničiti na jedan OS pametnog telefona.

Već smo vidjeli brojne WinMo uređaje i jedan Symbian uređaj u seriji. Kada dobivamo Android Omnia, ujak Sam? I molim stavite QWERTY tipkovnicu na taj!

Ponašat ćemo se i biti dobri. Bilo koja stvar koju želite da učinimo, ako nam samo dateš ovu jednu želju.

Dinastiji Omnije!

Preporučeno
Ostavite Komentar