Glavni » general » Samsung Galaxy Tab - Priča o voli i ne sviđa

Samsung Galaxy Tab - Priča o voli i ne sviđa

general : Samsung Galaxy Tab - Priča o voli i ne sviđa

Samsung Galaxy Tab izaziva mješovite osjećaje u meni. Uglavnom volim uređaj. No, ono što mi se ne sviđa toliko je važno da je već očito da će moj odnos s Tabom biti kratak. Pomisao na to me stvarno tuži, ali onda je ovo 2011. godine, a određeni odabiri dizajna jednostavno su neoprostivi.

Za uređaj napravljen u 2010, jednostavno je nezamislivo da će se USB punjenje izostaviti. Zašto Samsung ne bi proveo USB punjenje? Čak i Kina telefoni ne USB punjenja. Da, rekao sam to!

Broj dva, Samsung je proveo vlasničku luku koja služi više svrhe. Koristi se za punjenje, PC povezivanje putem USB-a i HDMI-a. Opet, znam da sada zvučim poput slomljenog zapisa, ali za uređaj napravljen u 2010, to je neugodno. Što to znači, ako, naprimjer, zaboravim punjač kod kuće, neću moći naplatiti karticu sve dok se ne vratim kući, osim što sam se sretno udario u nekoga tko također koristi takvu luku i oni imaju punjač s njima.

Ono što ne razumijem jest zašto Samsung nije mogao upotrebljavati više od jednog priključka na ovom uređaju. Dovoljno je dovoljno da ih smjestite. Osim mikrofona igla, lijeva strana ovog Tableta je gola. Nije li čudno da u ovom danu i dobi niste u mogućnosti naplatiti i spojiti svoj vrhunski uređaj na računalo istodobno?

U redu, dovoljno onoga što ne volim i onim stvarima koje doista volim o ovoj ploči.

Također pročitajte: Angry pretplatnik peticija NCC preko Smile 4G je Neograničeno promo

Prvo, 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir 1024 x 600 piksela rezolucije vrlo je svijetao, oštar i svjež. Plus to je kapacitivno što ga čini vrlo osjetljiv na dodir. Što više upotrebljavam ovaj uređaj, to više volim veličinu zaslona. Yomi me zamolio da se vratim na telefone s manjim ekranima, ali ozbiljno se ne radujem.

Reprodukcija videozapisa na ovom zaslonu najbolji je doživljaj na bilo kojem mobilnom uređaju koji sam koristio. Također, QWERTY tipkovnica na zaslonu u portretnom i pejzažnom načinu rada je velika i dobro razmaknuta kako bi pružila prvo iskustvo tipkanja, a sve zahvaljujući veličini zaslona.

Ako nešto mrzim o telefonima s dodirnim zaslonom, to je činjenica da je tipkanje na njihovoj virtualnoj tipkovnici uvijek veliki problem za mene. Vidiš, imam vrlo velike palčeve. Na Galaxy Tab, moja velika palca dobro su zbrinuta.

Brzina ubija upozoravaju da Savezna cestovna sigurnost Nigerije daje svakom nigerijskom korisniku ceste, ali Tab propovijeda suprotnu poruku. Ne zna se sporo i ne uspijeva. 1GHZ snapdragon procesor, plus 512MB RAM-a je razlog za sankanje ovog uređaja. Prebacivanje između aplikacija je povjetarac. Jedini puta kada sam doživio sporost nije bila krivica telefona, već radna mreža koju MTN oglašava na televiziji kao super brz.

Prije dobivanja Samsung Galaxy Tab, pročitao sam čitav niz recenzija o tome na mreži, a većina se recenzenata žalila na loš životni vijek baterije. Moje iskustvo je upravo suprotno, a životni vijek baterije na Tabu je bio izvan mog očekivanja.

Također pročitajte: Još 6 zanimljivijih spoznaja o Nigerijinom tržištu pametnih telefona (2015.)

Da bi ovaj pregled bio previše dug i dosadan, podijeljen je na dva dijela. Zato pazite na drugu nogu, koja će poput prvog biti mješavina onoga što volim i ne volim uređaj koji bih inače volio zadržati zauvijek.

Preporučeno
Ostavite Komentar