Glavni » general » Klonovi Samsung Galaxy S8 pogodili su tržište prije objavljivanja

Klonovi Samsung Galaxy S8 pogodili su tržište prije objavljivanja

general : Klonovi Samsung Galaxy S8 pogodili su tržište prije objavljivanja

Samsung će 29. travnja pokrenuti mnogo očekivani smartphone Galaxy S8 i S8 +. Ovo je sjajna vijest za ljubitelje Samsunga diljem svijeta. Međutim, bilo bi dobro da zapravo čekate do 29. travnja prije kupnje S8. Na tržištu postoje klonovi uređaja. Kineski proizvođači stvorili su više klonova uređaja na temelju leakiranih slika i videozapisa Galaxy S8.

Samsung je prvotno otpuštao ove uređaje 21. travnja. Međutim, prema pisacu Venture Beats Evan Blass, Samsung je odlučio odgoditi objavljivanje datuma uređaja zbog neobjavljenih razloga.

Postoje neke sličnosti između originalnog Galaxy S8 i klonova na tržištu. Pukotine slike Galaxy S8 pokazale su uređaj s velikim zaslonom, s zaobljenim rubovima i tankim okvirima. Kineski proizvođači replicirali su sve te značajke na klonovima. Također, klonovi nemaju kućni gumb ispred, a na stražnjoj strani dostupan je senzor otiska prsta, baš kao na ispražnjenim fotografijama.

Međutim, postoje i razigrane razlike. Položaj senzora otiska prsta na stražnjoj strani uređaja je zamijenjen s LED bljeskalicom. Također, nacrt uzorka zvučničke rešetke i USB priključak na leakiranim fotografijama razlikuju se od klonova. Međutim, najveća razlika pokazuje kada uključite uređaj. Na zaslonu se nalazi crna crta na vrhu i dnu zaslona. Ovo je odsutno u ispražnjenim fotografijama.

Preporučeno
Ostavite Komentar