Glavni » general » Samsung Galaxy S2 u odnosu na Galaxy 3D

Samsung Galaxy S2 u odnosu na Galaxy 3D

general : Samsung Galaxy S2 u odnosu na Galaxy 3D

Ulazak u istraživačku industriju 3D pametnog telefona, južnokorejski tehnologski gigant Samsung predstavio je Galaxy 3D, 3D verziju svog superfaznog smartphonea Galaxy S II. Kao i po izvješćima, Galaxy 3D se priprema sa sličnim tehničkim specifikacijama Galaxy S II osim 3D faktora. Samsung će pokrenuti svoj prvi 3D smartphone u konkurenciji 3D pametnih telefona kao što su HTC EVO 3D i LG Optimus 3D (LG Thrill 4G u SAD-u).

Glasine koje se šire preko tehnoloških blogova predviđaju vrhunski 3D smartphone tvrtke Samsung. Uređaj će se, kako se izvješćuje, pokrenuti na procesoru Exynos od 1, 2 GHz dvojne jezgre i imat će dvije kamere od 8 megapiksela na stražnjoj ploči za 3D snimanje. Slično kao i Samsung Galaxy S II, njegova 3D verzija će sportski 4, 3-inčni 3D LCD zaslon. Od HD televizora i nekoliko drugih multimedijskih značajki očekuje se obogaćivanje 3D pametnog telefona tvrtke Samsung.

Galaxy S II v / s Galaxy 3D
Kao što je gore spomenuto, Galaxy 3D neće biti ništa drugo nego 3D verzija Samsungovog tržišta Galaxy S II. Ova južnokorejska tvrtka pokrenula je dual core Galaxy S II u konkurenciji Appleovog nadolazećeg iPhonea 5 i drugim uređajima s Androidom poput HTC Sensation i Motorola ATRIX. Kao što se očekivalo od strane analitičara, Samsung Galaxy S II postao je masivan hit na globalnim tržištima. Tvrtka je prodala više od 5 milijuna Galaxy S II jedinica u samo 85 dana od pokretanja. Pametni telefon još treba pogoditi američke trgovine.

Galaxy S II je bio izvanredan zbog najtanjih značajki. S dimenzijom od 125, 3 x 66, 1 x 8, 5 mm, uređaj je poznat kao jedan od najtanjih pametnih telefona ikad na tržištu. 4, 3-inčni zaslon osjetljiv na dodir s tehnologijom Super AMOLED plus i čvrstom Gorilla Glass je još jedna značajka uređaja koji radi na Android 2.3 Gingerbreadu. Galaxy S II spaja 8, 1-megapikselnu kameru na stražnjoj ploči i 2-megapikselnu kameru na prednjoj ploči.

Također pročitajte: Koji god vam željeni mobilni operater bio, MobilityNigeria vam pokriva

Kao i po glasina, Samsung Galaxy 3D se očekuje da će doći do istih tehničkih specifikacija osim dviju 8 megapiksela za 3D snimanje. Naravno, budući da je riječ o 3D uređaju, možda će postojati i neke dodatne značajke kao što je poboljšani procesor koji ga može učiniti konkurentnim uređajem na bogatom tržištu 3D pametnih telefona.

Galaxy 3D mogućnosti
Budući da je Samsung Galaxy S II do sada postao hit na tržištu, postoji velika mogućnost za uspjeh Galaxy 3D koji dolazi pod istom markom. U vrijeme kada se 3D tehnologija širi na pametne telefone s TV-a i monitora, može postojati veliki narod korisnika koji će zainteresirati za 3D telefon Samsung, a ne LG, HTC i druge.

Preporučeno
Ostavite Komentar