Glavni » general » Pregled Samsung Galaxy Note

Pregled Samsung Galaxy Note

general : Pregled Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note Samsung je hibridni uređaj koji je napravio Samsung za borbu na dva fronta bitke. To je hibridni uređaj za one koji žele dobiti tablet, ali i dalje žele da bude dovoljno sposoban da se prenosi i upotrebljava kao odličan mobilni uređaj. Započnimo!

Brze specifikacije

  • 5, 3 inča, 1280 x 800 piksela, zaslon osjetljiv na dodir.
  • 1 GB RAM-a
  • 1.4 GHz Dual Core procesor
  • 16 GB Unutarnja memorija + microSD (do 32 GB)
  • Android 2.3.6 Gingerbread
  • 8 MP kamera sa LED Flash / Front: 2 MP
  • GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA / HSUPA / HSPA +
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi izravno
  • Standardna baterija, Li-on 2, 500 mAh

Prikaz

Najprije, moram priznati da je zaslon divovski za mobilni uređaj, a obzirom da ga koristim kao moj primarni telefon već blizu tjedan dana, još uvijek se osjeća velika. Razlučivost koju je paket Galaxy Note bio jednak onome što dobiva na nekim računalnim monitorima. Činjenica da se to pakira u takav mali paket čini ga apsolutno prekrasnim za korištenje.

Fotoaparat
Napomena dolazi s 8 megapikselnim fotoaparatom koji ne razočaruje i pušta punu HD videozapis na 24-30 sličica u sekundi. Također ima način scenske scene, način detekcije osmijeha i vrlo svijetlu LED svjetiljku.

General
Napomena dolazi u paketu s olovkom zvanom S Pen, koju možete koristiti za bilježenje i navigaciju kroz sučelje. Napomena također ne dolazi u obzir kada je riječ o multimediji. Dvostruki procesor jezgre osigurava glatko pucanje i reprodukciju cijelog HD videozapisa. Od svih telefona koje sam koristio, Bilješka je ona koja je uputila ljude da me pitaju više pitanja nego obično. Zaslon također uvijek čini sve ostale Smartphone izgleda sićušno.

Također pročitajte: Telekomunikacijski jarboli su uništeni u sjevernoj Nigeriji

Priloženi pribor je prijenosna torbica koja zamjenjuje poklopac baterije, jedan komad slušalica s zamjenjivim ušnim pupoljcima i odvojivi USB punjač.

Operacijski sustav i softver
Galaxy Note pokreće Android 2.3.6 Gingerbread. Samsung je obećao da Ice Cream Sandwich uskoro dolazi kao ažuriranje. Drugi telefoni - čak i Samsung Galaxy S II - ažurirani su na ICS, ali ažuriranje još uvijek nije dostupno za Bilješku. Pretpostavljam da je to u paketu S Pen koja odgađa ažuriranje.

Samsung Nigerija također je uključio neke aplikacije kao što su Afrinolly i Opera Mini. Drugi paketi softver vrijedni spomena su aplikacije poput Kies Air, koje možete koristiti za prijenos datoteka na telefon putem preglednika i Polaris Office softvera koji obrađuje Officeove datoteke.

Život baterije
Napomena sadrži 2, 500 mAH bateriju i to je više nego dovoljno za napajanje OS-a koji gužva. Većina brodskih brodova brod s gotovo polovinom toga i to igra u bilješci u korist. Do kraja svakog dana obično imam barem 35-40% naplate.

Izvođenje
Galaxy Note je izuzetan uređaj s minimalnim zaostajanjem tijekom sučelja. Ima procesor s dvojezgrenim procesorom od 1, 4 GHz, što omogućuje dobar doživljaj. Međutim, došlo je do zaostajanja, što mislim da je uzrokovan Samsungovim pokretačem Touchwiz koji je stavljen u uređaj.

mane
Neki ljudi sigurno će se smatrati prevelikom bilješkom. Ponekad je moje iskustvo ponekad teško. Drugi problem je da je Galaxy Note skuplji od svih trenutnih modela Galaxy Tab, uključujući inačicu od 10, 1 inča.

Također pročitajte: Korištenje dva povezana pametnog telefona u Arkham Asylum

Zaključak
Galaxy Note je uređaj koji se bori na dva fronta i to prilično dobro. Kao telefon radi dobro dok ga ne stavite do uha kako biste uputili ili primali telefonski poziv, a to je kada izgleda / ne izgleda neugodno. Kao tabletna ploča zapravo radi dobro. HD zaslon je super oštar unatoč činjenici da je tehnologija koja se koristi za to Pentile.

Sve u svemu, to je izvrstan uređaj za ljude koji žele najbolje od oba svijeta s dodatnom prednošću čvrste baterije i obećanje o najnovijem ažuriranju Androida.

Preporučeno
Ostavite Komentar