Glavni » general » Život miševa baterije Samsung Galaxy Note II hvali su me!

Život miševa baterije Samsung Galaxy Note II hvali su me!

general : Život miševa baterije Samsung Galaxy Note II hvali su me!

Nije vijest da sam pijanac za niz stvari na mobitelu. Jedan od njih je izvanredan vijek trajanja baterije. Stvarno mrzim da moram sjetiti telefon i morati se uključiti svaka tri ili četiri sata. Ja sam mobilna osoba. To znači da bih radije stavio mobitel u ruke nego sjediti za stolom s računalom ili nositi moj netbook. To mi čini dugotrajne baterije važne. Zato sam zaljubljen u Motorola RAZR MAXX.

Galaxy Note II je impresivan uređaj sam po sebi: zaslon od 5, 5 inča, vrhunski stylus, 8 megapikselni fotoaparat i Quad-core 1, 6 GHz, svi izglađeni na Android Jelly Bean. Sada bacajte 3100 mAh baterije (baterija RAZR MAXX je 3300 mAh) i impresivni rezultati testova akumulatora GSM Arena, a ja želim jedan. Govorim o gotovo 17 sati razgovora, 9 sati pregledavanja weba i 11 sati reprodukcije videozapisa. Mogu napustiti dom na punom naboju i ne brinuti se o glavi o bateriji koja umire od mene prije kraja dana.

O tome ti ja pričam! Rezultati ispitivanja stavili su Galaxy Note II blizu sekunde nakon RAZR MAXX u pogledu upravljanja energijom. Pa, znate, ako propustite zlato, srebro ne može biti tako loše.

Osim životnog vijeka baterije, bit će lijepo isprobati jednu od ovih novih generacija. Uvijek sam volio imati i koristiti olovku. Moj zadnji mobitel s olovkom bio je HTC Touch Pro2 u 2010. godini.

Budući da nisam mogao dohvatiti ruke na Motorola RAZR MAXX, daj da vidim koji se od naših partnera mogu oboriti kako bi napravio jedinicu galaksije Napomena II dostupna za mene. PS: Nemoj nikome reći ovo, ali nemam namjeru vratiti ga kad jednom uđe u moje ruke! Shhhhh .

Slikovni kredit : GSMArena.com

Također pročitajte: Poslovanje 101: Svako poduzeće počinje s gubitkom
Preporučeno
Ostavite Komentar