Glavni » general » Samsung Galaxy Note II također posjećuje MOBILNOST

Samsung Galaxy Note II također posjećuje MOBILNOST

general : Samsung Galaxy Note II također posjećuje MOBILNOST

Nije kolovoz, ali izgleda kao teška posjeta razdoblju na vašem omiljenom mobilnom životnom blogu, MOBILITY. Prije nekoliko tjedana, Lumia 610 je pao i već se spreman napustiti. Prošli tjedan, novi Windows Phone 8 flagship pao je previše, a mi smo trenutno ogling i slinjenje po cijelom njoj. Došlo je dugo vremena, ali Samsung Galaxy Note II već je u tranzitu i krenuo na put.

Ja sam obožavatelj olovke na mobitelu koji posjeduje baštinu izvrsnih uređaja na bazi olovaka kao što su Ericsson R380s, Motorola Accompli 008, Sony Ericsson P800, Palm Treo 700P, Sony Ericsson P990i, Sony Ericsson P1i, HTC Titan / Sprint Mogul, Samsung i780, Samsung i780, Sony Ericsson Xperia X1 i HTC Touch Pro2. Srpanj 2010 bio je posljednji put kada sam koristio ili pregledao pametni telefon s olovkom. Opa! To je više od dvije 92 godine). Došlo je dugo vremena. Je li stylus natrag za dobro? Vjerojatno već znate što mislim da je odgovor na to pitanje.

Kao i obično, molim Vas, dopustite mi da vam postavim pitanja i zatražim ono što biste voljeli da pogledam tijekom mog vremena s Napomenom II.

Preporučeno
Ostavite Komentar