Glavni » general » Samsung Galaxy Note II prvi dojmovi

Samsung Galaxy Note II prvi dojmovi

general : Samsung Galaxy Note II prvi dojmovi

Bio sam zauzet poliranje off moj pregled na Nokia Lumia 920 i tako nije bio u stanju postaviti prvi dojam pojavljivanja za Galaxy Note. Ali sada sam učinjeno s tim i slobodno dalje.

Napomena II. Lijep je uređaj, a također i veliki, za nešto što služi i kao telefon. Još se moram prepustiti veličini, pogotovo kada dolazi telefonski poziv ili moram postaviti jedan. Pogledajte Galaxy Note II uz Nokia Lumia 920 i Lumia 610:

LR: Samsung Galaxy Note II, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 610

Sjećam se prvog trenutka kad sam održao originalni Galaxy Note Emmanuel Olalere. Dječak, ta se stvar osjećala ogromnim, a Napomena II i dalje se osjeća isto. Primijetio sam da nakon što sam je držao u ruci neko vrijeme, pokupila bilo koji drugi smartphone osjetio kao da sam pokupila nešto stvarno malo. Nadam se da taj osjećaj ne traje, jer ne bi bilo smiješno kad moram vratiti ovu jedinicu kad bude učinjeno s mojom procjenom.

Jedno je sigurno, taj veliki prekrasan zaslon je plus za čitanje, pregledavanje i gledanje filmova, a ja sam učinio malo onih koji su već na Naputku II.

Također mi se sviđa da zaslonska tipkovnica ima poseban 5. red brojčanih tipaka, slično onome što se dobiva na računalima i na sada izumrlih komunikacijskih korisnika Symbian doba. To i ostali mali dodirni elementi tako znače da Napomena II dodatno gura granicu u smislu približavanja punim računalnim mogućnostima.

Stvarno nisam imao vremena da se stvarno spustim s Napomenom II, ali sad kad bih mu mogao pružiti svoju pažnju, čitat ćete moje misli o ovom podebljanom potezu prema potpunom računalnom računalstvu na mobilnom džepu.

Također pročitajte: Računalna selo priča: Mobilnost Arena povezuje ljude

Kao i naša praksa, slobodno postavite pitanja u odjeljak komentara, tako da ih mogu razmotriti u pisanju svojih značajki i recenzija. Fellow mobilistas, Samsung Galaxy Note II.

Preporučeno
Ostavite Komentar