Glavni » general » Samsung Galaxy Note 8 Hands-on i fotografije

Samsung Galaxy Note 8 Hands-on i fotografije

general : Samsung Galaxy Note 8 Hands-on i fotografije

Najavljen prije nekoliko dana, Samsung Galaxy Note 8 bio je jedan od najvrijednijih pametnih telefona u 2017. Ono što je sjajno je da smo dobili ruke na jedinicu. Bili bismo počinili zločin nad vama, našim dragim čitateljima, ako ne objavimo rukopisni članak, pa smo ovdje.

Samsung Galaxy Note 8 Hands-on i fotografije

Bilješka 8 ima veliki ekran. Zaslon je 6, 3-inčni Super AMOLED komad rada koji je oštar i svijetao. Prikaz bilješke 8 je stvar ljepote. Vrlo dostojan. Izgleda i osjeća se kao da premium telefon trebao. Govorimo o premium vrhunskoj nagradi ovdje.

Jedna stvarno cool stvar je kako veliki zaslon uklapa u tijelo rezervirano za manje zaslone. To je kao da jedete tortu i imate ga, a to je moguće zahvaljujući gotovo nepostojećim okvirima na telefonu. To je čvrsta izrada. Naravno, ovo nije prvi put da vidimo ovo. Galaxy S8 i S8 Plus imaju sličan dizajn.

Ladica za pribor začinjena je lijepim zaobljenim ikonama.

Možete vidjeti stražnje leće s dvostrukim fotoaparatom, LED bljeskalicom i skenerom otiska prsta na stražnjoj strani napomene 8. Ponovno, ta neparna lokacija za skener skenera otiska prsta.

Bilješka 8 je raskošni smartphone koji pribavlja zidnu utičnicu. To nije iznenađenje. Samsungovi uređaji Napomena već godinama su bili vrhunski pas. To košta i najveći novac. Ako imate gotovinu, potrošite ga kao gazda. Samsung fanovi, više od vas!

PS : Ako je Galaxy Note 8 iznad vaše plaće i želite mnogo pristupačniju Napomenu, Infinix Note 4 Pro ima stylus za Xpen i izgleda dobro. Možete pogledati i naše fotografije Infinix Note 4 Pro.

Također pročitajte: Zašto sam prestao govoriti besplatno
Preporučeno
Ostavite Komentar