Glavni » recenzije » Pregled Samsung Galaxy Gio S5660

Pregled Samsung Galaxy Gio S5660

recenzije : Pregled Samsung Galaxy Gio S5660


Asortiman mobilnog telefona tvrtke Samsung Galaxy bio je pobjednički hit na globalnom tržištu. Zapravo, izreka "Postoji galaksija za sve" postaje uobičajena. To je zato što zaista postoji galaksija za sve.

Samsung Galaxy Gio je ponuda srednje razine koja pokreće Android 2.3 (Gingerbread). Zaslon je 3, 2 inča i ima 3, 5 megapiksela kamera bačena u za dobru mjeru.

Moja je jedinica unaprijed instalirana s Androidom 2.2 (Froyo), ali nakon povezivanja s računalom na kojem je pokrenut softver Samsung Kies, obavijestio sam se o dostupnoj nadogradnji na Android 2.3.3. Ova inačica čini se da je najnovija verzija dostupna za Gio. Neki drugi uređaji dobili su 2.3.5. Ali nisam siguran za bilo koju ogromnu prednost potonjeg od prve.

Mogućnosti i slabosti operacijskog sustava Android poznati su - standardno Android Gmail, e-pošta, web i WiFi, među ostalima - tako da ovdje nećemo ulaziti u te pojedinosti.

Pitanje je kako Gio zadovoljava potrebe segmenta na koji je ciljana?

Općenito, to dobro. Audio reprodukcija je glasna - znatno glasnija od onoga što N9 baca (što ne govori mnogo, jer reprodukcija zvuka N9 nije prilično glasna). Ali dobivate usporedbu.

Reprodukcija videozapisa prilično je ograničena: nijedna od datoteka XviD, AVI i MPG koje sam pokušala reproducirati. MP4 je igrao bez ikakvih problema.

Imala sam problema s tipkovnicom na zaslonu od 3, 2 inča. Bilo da je to zbog toga što zaslon nije tako osjetljiv ili zbog izgleda QWERTY tipkovnice na zaslonu, nisam siguran. Ipak, upućujem na manja zaslona udobnije.

Također pročitajte: Vatra Burning Bright: Innjoo Fire Review


Fotoaparat od 3, 2 megapiksela jedan je od onih boljih i ima funkciju automatskog fokusiranja. Bez bljeskalice, zaboravite snimati fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja.

Galaxy Gio je još jedan Android smartphone koji se ne ističe na bilo koji poseban način - i to nije značilo da se istakne. Njezin je uređaj koji kupujete kada ne želite imati gotovinu za razbijanje na galaksijskim uređajima s većim rasponom.

Dobivate većinu funkcionalnosti po mnogo nižoj cijeni. Nakon svega, Gio košta samo oko N35.000 na tržištu. To je dobar posao.

Preporučeno
Ostavite Komentar