Glavni » general » Samsung vilica Android ne Google najgora noćna mora?

Samsung vilica Android ne Google najgora noćna mora?

general : Samsung vilica Android ne Google najgora noćna mora?

Tu je ovaj vrlo zanimljiv članak o VentureBeat koji navodi što bi se dogodilo trebao Microsoft - a ne Samsung - odlučite za vilicu Android. Vilica je zaseban i neovisan komad softvera stvoren iz kopije izvornog koda iz postojećeg softvera. Budući da je Android otvoren je izvor, otvoren je za forking i bio je zacrtan u prošlosti.

Članak VentureBeat dramatično se otvara:

Sa stalnim razgovorom o Samsungu koji je povlačio Amazon i jednog dana zaokruživanjem Androida, prilično je teško zamisliti uvjerljiv Samsungov uređaj koji nedostaje Google Pretraživanje, Gmail, Google Dokumenti, Google Karte i YouTube.

Međutim, jedna tvrtka koja ironično može pružiti najzahtjevniju vilicu Android je Microsoft.

Argument je teško kriviti. Zapravo, to je vrlo privlačan. Možda bi Microsoft trebao pokušati. Evo što bi volio vidjeti Microsoft učiniti:

  • vilica Android OS - Windroid? Ja glasam za "Windrows"
  • zamjenjuju sve Googleove aplikacije / usluge s vlastitim ekvivalentom: Outlook, Bing, IE itd
  • zadržite korisničko sučelje sustava Windows Phone ili njegov modificirani oblik
  • instalirajte jedan od uspješnih trgovina aplikacija treće strane kako bi korisnicima omogućio pristup legionima Androidovih aplikacija

<Biste li radili? Zvuči da ima veliku šansu za rad. To zapravo ima pljeskove da je mobilna industrija najveće rušenje. Odjednom, Samsungova vilica Android OS više ne zvuči kao Googleova najgora noćna mora. Ovdje je veza na članak VentureBeat: Windroid: Što ako Microsoft zatraži Android?

Preporučeno
Ostavite Komentar