Glavni » general » Samsung je dominirala tržištem značajki telefona za 2016. godinu

Samsung je dominirala tržištem značajki telefona za 2016. godinu

general : Samsung je dominirala tržištem značajki telefona za 2016. godinu

Tržište telefona značajki još je uvijek ogromno. Prema izvješćima Strategy Analytics, 2016. godine prodano je 396 milijuna telefona. To je od ukupno 1, 88 milijardi telefonskih pošiljaka za godinu - iako još uvijek veliki broj. Iznenađujuće, Samsung je svjetski broj jedan telefonski imenik OEM, s 13, 9% tržišnog udjela za 2016. Nokia prati usko na drugom mjestu s 9% udjela.

Samsung je prodao 52, 3 milijuna telefona u cijelom svijetu kako bi zatražio vrhunsko mjesto. U slučaju da ste se pitali, dobar primjer Samsungovog osobnog telefona je Xcover 550. Nokia je na drugom mjestu prodala 35, 3 milijuna telefona. TCL-Alcatel ostaje snažan s 27, 9 milijuna prodanih telefona, a visi na 7%. Tablica u nastavku daje potpuni prekid.

Velika komad ovih značajki telefoni prodaju se u Africi i Indiji. To su mjesta gdje je cijena i jednostavnost korištenja ogromni čimbenici. iTel je još jedan popularni brand marke telefona u ovom dijelu svijeta. Njihovo držanje na tržištu značajnih telefona vidjelo je da se brand pojavljuje kao najveći mobilni brand u Africi.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar