Glavni » general » Samsung D780 Dual SIM telefon

Samsung D780 Dual SIM telefon

general : Samsung D780 Dual SIM telefon

Ovdje u Nigeriji, dosta ljudi posjeduje i koristi više SIM kartica i različitih mreža. Ako ste takva osoba i voljeli nositi samo jedan telefon, Samsung je dobio nešto što je u vašoj uličici.

Vrhunac Samsung D780 je taj da vam omogućuje korištenje dvije (2) SIM kartice iz dvije različite mreže - i obje linije aktivne u isto vrijeme.

Snimak zaslona s lijeve strane prikazuje zaslon čekanja s indikatorima mreža i nazivima za Zain (Celtel) i Etisalat. Kliknite na minijaturu za veću sliku. Možete slati i primati SMS na obje linije, postaviti i primati pozive na obje linije i pregledavati internet - ovaj put na onim linijama koje ste odabrali kao glavnu liniju. Sekundarna linija ne može se koristiti za pristup internetu.

Samsung je dobro implementirao dual-SIM funkcionalnost. Pokušao sam s linijom iz Zaina i još jednog iz Etisalata. Pozivi i SMS bili su dobro za oboje, a da, pregledavanje interneta dobro je funkcioniralo putem Zain GPRS-a (Zain je postavljen kao primarna linija).

Ostale dobre točke uključuju veliki i svijetli prikaz i udobnu tipkovnicu.

Niske točke na telefonu uključuju njegove osrednje glazbene i video player sučelja i OpenWave preglednik. Prošlo je dugo vremena kada sam se godinama nosila s OpenWave preglednikom na mobilnom uređaju. Radi dobro za mobilne web stranice poput MobiNaija.com, wap.Yahoo.co.uk i Alireta.com. Ali ako bacate bilo što izvan jednostavnih web stranica, možete očekivati ​​bolno iskustvo pregledavanja.

Također pročitajte: Facebook ide protiv Periscopa uz Live Video

Mrežna povezanost je također ograničena na GPRS i EDGE. 3G bi bio puno ljepšiji, ali s obzirom na to da moderne EDGE mreže mogu uskladiti 3G brzine, možda je stvarno malo propustiti.

Brze specifikacije

Veličina i težina: 115 x 49, 6 x 15, 7 mm. 108.5 gm
Zaslon: TFT zaslon. 256, 000 boja. 240 x 320 piksela
Podaci: GPRS, EDGE
Fotoaparat: 2 MP, bez bljeskalice, 1600 × 1200 piksela. Video snimanje
Memorija: 32 mb + utor za microSD (ništa u maloprodajnom sandučiću)
Povezivost: USB. Bluetooth
Poruke: SMS, MMS, EMail
Ostalo: Dual SIM

MobiNaija Ocjena: 4/5

Preporučeno
Ostavite Komentar