Glavni » general » Samsung najavljuje Galaxy Note 2

Samsung najavljuje Galaxy Note 2

general : Samsung najavljuje Galaxy Note 2


Jučer na Međunarodnoj radijskoj postaji Berlin (IFA 2012), Samsung je najavio ažuriranje Galaxy Note. Galaxy Note 2 kao da je prethodnik prebiva u rasponu fabeta s veličinom zaslona na gigantskim 5, 5 inča, od 5, 3 na izvornu bilješku. Uz to, preveliki oblik Galaxy SIII također je istodobno dulji i tanji od svog prethodnika, a istodobno koristi istu šasiju, iako sa tanjim okvirom.

Baterija je također bila udarnom od već velike baterije od 2.500mAH na veliku 3, 100mAH što je definitivno poboljšanje. Još jedna stvar koju treba napomenuti (pun intended) jest da se isporučuje s najnovijom iteracijom Androida; Gumeni bombon. Ostale izvanredne značajke uključuju:

  • 5, 5 inča
  • 1.280 x 720 HD Super AMOLED zaslon
  • Debljine 9, 4 mm
  • 2 gigabajta RAM-a
  • četverojezgreni Exynos procesor koji je radio na 1, 6 GHz
  • Dulji i deblji SPen s gumenim vrhom.
  • NFC (Near Field Communication)

Ovo je ogromna nadogradnja s obzirom na to da osim hardvera Samsung također baca neke softverske značajke kao što je prikaz zraka koji vam omogućuje pregledavanje medija kao što su slike ili videozapis samo lebdeći iznad SPen. Druga značajka su Brze naredbe koje se mogu dodijeliti olovku za obavljanje određenih zadataka ili aplikacija

Još jedna značajka koju smatram inovativnim jest da, kada uklonite olovku i odnesete ga daleko od telefona, na zaslonu će se prikazati upozorenje i obavijestiti vas da je olovka previše udaljena. Ovo je svakako dobrodošla značajka za ljude koji su krivi za pogrešno postavljanje malih stvari kao što je SPen. Bit će dostupan krajem godine / četvrtog kvartala.

Također pročitajte: Microsoft objavljuje urede za mobilne aplikacije besplatno na iOS i Androidu

Kao trenutni korisnik Galaxy Note, moram reći da sam uzbuđen sa značajkama Napomene 2 i da ću ga apsolutno dobiti kada bude dostupan. Što mislite i hoćete li dobiti jedan?

Preporučeno
Ostavite Komentar