Glavni » general » Trčanje internet poslovanje bez korištenja računala nije tako teško

Trčanje internet poslovanje bez korištenja računala nije tako teško

general : Trčanje internet poslovanje bez korištenja računala nije tako teško

Twitter CEO, Jack Dorsey, kaže da vodi dva milijuna dolara internet poslovanja bez upotrebe računala, prijenosnog računala ili tableta. Zvuči nevjerojatno. Možete i vi ako slijedite osnovni princip koji spomenem u ovom članku .

Jack Dorsey je računalni programer i internetski poduzetnik i direktor tvrtke Twitter i Square, dva milijuna dolara internetskih tvrtki. Javno je izjavio da ne koristi računalo, laptop ili tablet. Očigledno, sve što koristi je mobitel.

Nevjerici? Da; to zvuči tako, ali on je to rekao i imamo i dokaze. Pogledajte ovaj tweet:

Ne

- Jack (@jack) 10. listopada 2018

i ovaj cvrkut:

Nope

- Jack (@jack) 11. listopada 2018

"Kako je to moguće?" Možda ćete se pitati.

Članak iz članka Wall Street Journala iz 2015. godine kaže da Jack "nema ured ili stol u bilo kojoj tvrtki". Pitam se je li to još uvijek istu situaciju. Ali onda bez računala ili prijenosnog računala, zašto mu treba stol?

Nekoliko mjeseci prije nekoliko godina vodio sam malu tvrtku za web hosting na svom smartphoneu. Nisam imao PC ili prijenosno računalo za razdoblje, pa znam da je to moguće. Pitanje o vašem umu, međutim, mora biti koliko je moguće pokrenuti tvrtke na ljestvici Twittera i Trga na isti način. Moj posao za webhosting bio je mala operacija poslije svega.

Pokretanje internetskog poslovanja bez računala

Ovdje su moje misli o tome kako možete skinuti trčanje ogroman internet poslovanje bez korištenja računala, prijenosnog računala ili tableta.

Zaposliti i delegirati. Vi delegirate sve osim sastanaka, nadzora i e-pošte.

Također pročitajte: Etisalat Nigerija osvaja 18 milijuna pretplatničkih baza

Vaši programeri trebaju računala da rade svoj posao. Tvoji tajnik vjerojatno treba i jedno. Tehnička podrška ljudi trebaju računala. Ako pustite da svatko radi svoj posao, šanse su da se možete maknuti s osobnom uporabom računala. Direktor ne mora nužno računalo.

Svi alati za suradnju i komunikaciju dostupni su na mobilnim uređajima, tako da ne bi trebalo biti teško ostati u kontaktu i ažurirati se s poslovanjem. Posao glavnog izvršnog direktora uglavnom je koordinacija / upravljanje.

U mom slučaju sada, kao digitalni izdavač koji upravlja i MobilityArena i CPAfrica, morat ću prenijeti sve pisanje, uređivanje i tehničku podršku kako bih se riješio svog prijenosnog računala. Sve. Moj jedini posao bio bi pogledati krajnje rezultate / proizvode i pružiti povratne informacije, napraviti politike, imati sastanke i slično.

Ali ja volim ugađati tu i tamo, pa sam još uvijek povezan s računalom. Možda je vrijeme da se povuče iz tog života i idemo 100% mobilni previše.

Ali dobit ćete točku. Nije toliko teško ako gradite tim i upravljate njome. Posao glavnog izvršnog direktora nije činiti sav posao, nego upravljati timom kako bi dobili posao.

Nemojte zaboraviti slijediti MobilityArena na društvenim medijima!

Možete nas pronaći na Instagramu, Facebooku i Twitteru i svakodnevno komunicirati.

Preporučeno
Ostavite Komentar