Glavni » general » Glasina: Tecno Camon C10 mogao bi imati četiri kamere!

Glasina: Tecno Camon C10 mogao bi imati četiri kamere!

general : Glasina: Tecno Camon C10 mogao bi imati četiri kamere!

Od svog ulaska u industriju pametnih telefona, Tecno je oduvijek imala nešto novo i uzbudljivo u rukavima. Prošle je godine do sada pokrenuta dva najučinkovitijih uređaja u Nigeriji, Phantom 6 i Phantom 6 plus. Ipak, izgleda da se ne odmaraju na lovorovcima. Upravo sada postoji niz koncepcijskih slika za ono što bi mogao postati sljedeći Tecnoov najjači uređaj, Tecno Camon C10.

Tecno se odmara od običaja objavljivanja četiri vodeća uređaja godišnje. Čini se kao da ove godine otpuštaju samo tri. Međutim, prvi je rumored biti u redu za puštanje u narednih dva mjeseca. Također, iz onoga što smo do sada prikupili, ovo izgleda kao apsolutno čudovište pametnog telefona.

Najveća nova značajka je prisutnost četiri kamere, dva na prednjoj i stražnjoj strani uređaja. Iako ne postoji službena izjava o tome što će točno biti ove specifikacije fotoaparata, možemo očekivati ​​da će svaka od tih kamere biti svaka od 16 MP. To je ukupno 36 MP na obje strane. Nepotrebno je reći, Camon C10 će biti telefon s kamerom kao nitko drugi. Bez obzira na glasine, možemo očekivati ​​apsolutno fantastično iskustvo s uređajem.

Nadalje, prema dizajnu koncepta koji trenutačno čini krugove na mreži, Camon C10 može biti tanji od svojih prethodnika. Također, uređaj razvrstava nježan, krivudav i elegantan dizajn te će doći u različitim bojama. Ove boje uključuju Manchester City Blue (u znak poštovanja prema partnerstvu tvrtke s klubom Premier lige), Champagne Goldu, u crnu.

Također pročitajte: Možda je 6-inčni telefon novu idealnu veličinu

Još jedna ključna značajka uređaja će biti zvuk. Tecno ima povijest pametnih telefona s velikom kvalitetom zvuka. Camon C10 izgleda kao da neće biti drugačije. U stvari, fotografije koncepta pokazuju da je sportska zvučnička rešetka sa strane uređaja. To je slično Boom seriji. Pa, sve su to samo glasine za sada. Sigurno ćemo znati ima li uređaj sve te značajke kada ga Tecno oslobodi.

Preporučeno
Ostavite Komentar