Glavni » general » Romantika s Apple iPad pretvara noćnu moru

Romantika s Apple iPad pretvara noćnu moru

general : Romantika s Apple iPad pretvara noćnu moru

Ipad može biti svjetski broj jedan koji prodaje tablet, ali pomoću nje progresivno se pretvorio u noćnu moru upotrebe za mene. Opisat ću ipad kao lijepu djevojku koju vidite u školskoj dvorani, zaljubiti se, udati se i saznati da kuha strašne stvari, nema manira i samo se općenito navodi na to kako radite stvari.

Dakle, ono što je moje grčeve protiv ipad. Evo najpopularnijih tajni ipad:

1. Pseudo Multitasking Woes
Znaš da je Appleova bušilica ovdje. Odmaknite se od aplikacije i zamrznut je u pozadini. Zvuči dobro, osim ako mnogo web pregledavate, ono što se događa kada se vratite na stranicu mnogo puta je ta stranica ponovno učitana.

To mi košta vrijeme. I cijene me internet podataka. Zašto ne mogu zamrznuti moje stranice tamo i jednostavno ih predstaviti na način na koji sam ih ostavio? Oh, to čini neko vrijeme. Utjeha.

2. Aplikacije koje se zatvaraju u pozadini (i prednje strane)
Da; i mislili ste da je to samo Symbian / Android problem? Kako to da recenzije iOS uređaja nikad ne spominju ovo?

Znaš, imate pet aplikacija. Samo pet. Yahoo Messenger, Safari, Mail, TwitBird i Twitter. Pa, završili ste na TwitBirdu i vratili se na Messenger, samo da biste je pronašli ponovno pokretanje i ponovno učitavanje. Nije bilo obavijesti, nema pogreške "izvan memorije", ali aplikacija je zatvorena svejedno.

Još jedan dragocjeni gubitak vremena.

PS: Moj Nokia E7 pokreće najmanje 8 aplikacija - sve ACTIVE (nije zamrznuto) - u pozadini prije nego što počnete ugasiti sve.

Također pročitajte: Glo Internet Modem sada N5, 000 ... više podataka o planovima paketa

I ne znam koliko puta pišem članak s aplikacijom WordPress ili na Safaru, a sama aplikacija na kojoj radim skreće se upravo tako.

3. Povremeni lagani učinak
Tko je rekao da je ova stvar bila brza? U prosjeku, da, ipad radi dobro (ne brzo, ali dovoljno dobro). No, tu su vremena kada pritisnete ikonu da biste pokrenuli aplikaciju i vidite odmak. Procesor se jednostavno bori u tim vremenima da bi se stvari učinile.

Prebacivanje između prozora na Safaru često znači da moram dodirnuti ikonu prozora nekoliko puta prije nego što dobijem odgovor. Da; to je istina. Dat ću demonstraciju svakome tko nema iPad i želi vidjeti sebe. Slobodan demo.

Pitao sam nekog prijatelja koji ima i ipad da li je to doživio tijekom pregledavanja weba. Potvrdio je kašnjenje i rekao da samo jednom dodirne ikonu prozora i pričeka da se pojavi prozor. Sjajno.

Bilo je dobro saznati da to nisam napravio. Počeo sam misliti da nešto mora biti u redu sa mnom, budući da nitko drugi nikada nije spomenuo te probleme s performansama.

Kada se prebacite na aplikaciju u koju upisujete nešto, npr. Messenger ili WordPress, često se prve ključeve koje udarate ne registriraju. Ili se registriraju u usporenom, Matrix stilu. Ozbiljan.

Da bismo bili sigurni da ne radim ništa, zaustavio sam ovaj članak kako bih pokrenuo aplikaciju Twitter i tamo je bilo - oko 3-4 sekunde praznine na zaslonu prije no što se bilo koja informacija učita za gledanje. To zvuči kao nešto što uređaji s 600MHz CPU-ima na poznatom mobilnom OS-u redovito pregledavaju.

Također pročitajte: Kineska tvrtka, Baidu, ulaže u Uber

Ipak, ovo dijete treba pokrenuti procesor od 1 GHz. Molim.

Pitanje milijun dolara je, zašto nitko drugi ne spominje ova pitanja? O da; sve su životinje jednake, ali neke životinje su ravnopravnije od drugih.

Uobičajeni sumnjivci
Što je s uobičajenim osumnjičenicima? One su javno znanje.

Prijenos dokumenata i ne-medijskih datoteka su kraljevska bol. Nema USB moda za pohranu podataka. Ograničena Bluetooth funkcionalnost. Ograničeno sve.

Upotrebljivost noćne more
Nice UI. Mnogo bombona. Izvrsne performanse u nekim područjima. Ali oni koji su stranu, ipad je noćna mora za uporabu za mene. Možda je ipad 2 s dvojezgrenim procesorom vodio računa o nekim od tih problema. Ali tko zna? Nitko nije spomenuo ova pitanja na uređaju iPad 1; zašto bi oni s njihovim drugom pojavom?

Ide naprijed
Idem naprijed, imam dosta iPad. Sve se sve više brinem o tome. Znači li to da je riječ o strašnom uređaju? Ne; samo vrlo frustrirajuće, pretjerano prevelike i prevelike cijene.

Drago mi je što imam priliku da iskoristim jedan. Moj je posao pregledavati uređaje. Sada, moram naći nekoga da me otkupi. I nisam siguran da bih ga preporučio nikome osim obožavateljima Applea koji vjerojatno ne bi uživali u bilo čemu drugom.

Hoću li se vratiti na nošenje netbooka? Može biti. Ili možda nađem još jednu tabletu za neko vrijeme.

Čujem da je HP TouchPad koji pokreće WebOS nevjerojatan. Ako to dođe do tih dijelova, ja ću pogledati i u tom smjeru.

BlackBerry PlayBook ne izgleda spreman za posao, iako to lijepo igra. One nedostaju značajke .... tsk, tsk, tsk.

Također pročitajte: Spider-Man Neograničeno na Windows Phone je strašan!

Bilo koja Android tableta? Možda Tab 10.1 će spasiti dan.

Ako ipak ne nalazim kupca za ipad, zaglavio sam se s njim. Može nevoljko i neugodno živjeti s njom, ali ako me ikada upadnete u pokušaj da rastrgam kosu, znate zašto već.

Prije nego što iFans uđe u turbo način, idite pročitajte moj raniji članak o tome što je potrošnja nekoliko tjedana s ipad kao netbook zamjena je kao. Pohvalio sam vašu dragu igračku.

Ali sumnjam da će to učiniti bilo kakvu razliku, pa ga dovedite! Tata ima tvoj broj!

U međuvremenu, svima ostalima kažem, Nemoj vjerovati u hiper. To je upravo to - hiper.

Preporučeno
Ostavite Komentar