Glavni » general » RollerCoaster Tycoon Classic, najbolji RCT igra godinama

RollerCoaster Tycoon Classic, najbolji RCT igra godinama

general : RollerCoaster Tycoon Classic, najbolji RCT igra godinama

Mnogo PC igara napravilo je dosta ulazak u mobilno tržište. Neke od ovih igara su također postale ogromne hitove. Jedna od najpopularnijih PC igara koje je postigla velik na mobilnom tržištu je RollerCoaster Tycoon. Možemo zanemariti činjenicu da je PC verzija igre bila sranja. Ali mobilna inačica je prilično dobra. Zapravo, izvješća sugeriraju da je mobilna igra, RollerCoaster Tycoon Classic, najbolja RCT igra u godinama.

RollerCoaster Tycoon Classic slijedi istu igrivost kao i prethodne verzije. Igra vas stavlja na zadatak parku roller coastera. Morate upravljati svakim pojedinačnim vožnjom, trgovinom i zastojem u parku i dobiti novčiće za različite aktivnosti. Također, dobivate gradnju valjkastih podmetača, što je prilično zabavno. Da biste započeli novu igru, morate odabrati scenarij. To će vam omogućiti postizanje ciljeva, što bi moglo uključivati ​​postizanje X parka, postizanje X vrijednosti tvrtke i još mnogo toga. Puno tih ciljeva ima vremensko ograničenje, tako da morate brzo postići svoje ciljeve.

Grafika igre trenutačno ne doseže razinu većine mobilnih igara. Ima osnovni izometrijski grafički dizajn, plus izvorne teksture, što su ljubitelji igre došli do ljubavi.

Baš kao i gotovo svaka druga igra sada, RollerCoaster Tycoon Classic ima kupnje putem aplikacije. Međutim, nije potrebno igrati igru. Postoje tri kupnje. Dva od njih su samo ekspanzijski paketi iz RCT 2, a treći je Toolkit. Kupnje kreću do 5, 99 dolara, ali ih možete bez njih ako ih ne želite kupiti. Važno je zadržati svoj park i raditi.

Također pročitajte: TECNO L9 Plus - Telefonske specifikacije

RollerCoaster Tycoon Classic dostupan je u Trgovini Google Play za samo 5, 99 USD. to je velika simulacija igra u slučaju da vam dosadi i imati puno slobodnog vremena. Provjerite i recite nam što mislite.

Preporučeno
Ostavite Komentar