Glavni » general » Uspon ljubitelja gadgeta

Uspon ljubitelja gadgeta

general : Uspon ljubitelja gadgeta

Tradicionalno, svijet mobilne tehnologije bio je uglavnom zaposlen u techies i geeks - ljudi s nagonom prema tehničkim aspektima tehnologije - web dizajneri, programeri, inženjeri, računalni znanstvenici i dr. Godinama natrag kad sam se prvi put uključila u pametne telefone (koja bi bila 2002-2003), samo techies i geeks stvarno su znali i smetali su se pametnim telefonima. Međutim, vremena su se promijenila.

Mobilna tehnologija od tada je otišla glavnom strujom i porasla je nova klasa korisnika i entuzijasta. Oni nisu tehnološki ljudi. Oni ne znaju što je HTML, ili GPRS ili WCDMA. Oni ne znaju što je IPS zaslon, i zašto / kako se razlikuje od AMOLED ili TFT. Nije se moglo smetati. Ali vole gadgete i što gadgete mogu učiniti za njih. Vole gledati filmove, kupovati, razgovarati i slušati glazbu, između ostalog. To su majke, računovođe, čistači, bankari, poduzetnici, vozači, službenici, arhitekti, liječnici i sve drugo osim techies. Oni su ekvivalent ljubitelja automobila koji imaju malo ili nikakvo tehničko znanje o automobilima. Ili zaljubljenici koji nemaju pojma o tehničkim satima. Zainteresirani su za sve ostalo osim tehničkih detalja telefona koji tako vole.

Zato što im nije stalo do onih tehničkih detalja koje su techies i geeks smetali, oni ne brinu o specifikacijama izvan osnova. Oni su stalno pazili na to što su gadgeti novi na tržištu i žele ih imati. Oni su oni koji čine ili razbiti prodaju. Oni nose dva ili više pametnih telefona i mogu imati čitač tableta ili e-knjiga. Također će se vjerojatno naći s bankom za energiju. Postoje i u svim klasama. Oni su ljubitelji gadgeta. Njihova vojska raste od dana, mnogo veća od vojske techies i geeks u kombinaciji. Dobro došli u novi svijet mobitela.

Također pročitajte: Moderni pametni telefoni i životni vijek baterije - Champions
Preporučeno
Ostavite Komentar