Glavni » general » RIP: Cyanogen OS je dolje i van

RIP: Cyanogen OS je dolje i van

general : RIP: Cyanogen OS je dolje i van

U srpnju 2016. izvijestili smo da bi Cyanogen mogao izaći nakon što je otpustila petinu svog osoblja. Tužna vijest je da se to dogodilo. Operativni sustav koji je dao cilj postizanja Android OS sustava izvan Googlea je smanjen i izvan utrke. Cyanogen je mrtav. I Android je još uvijek čvrsto u rukama Googlea.

Osnivač cianogena, Steve Kondik, prešao je iz organizacije. Tvrtka Cyanogen Inc (Cyngn), kreće naprijed s projektom koji zovu Lineage OS ili "Lineage Android Distribution". U prošlosti je aludirao da će Lineage OS biti samo preimenovanje Cyanogen OS-a. To ne mora biti slučaj, jer Cyanogen Inc kaže da isključuju usluge Cyanogen.

Na snazi ​​31. prosinca 2016. sve će usluge biti isključene i završetak razvoja na noćnim gradnjama. Razvijatelji zainteresirani za nastavak rada na platformi imat će pristup izvornom kodu.

Cianogen je 2015. odvezao Googleove aplikacije za Microsoftove aplikacije. Iste je godine direktor Cyanogen rekao da će Samsung u pet godina izaći na putu Nokia. Malo više od godinu dana nakon te izjave, Cyanogen OS nije ništa više.

2016. je značajan u krvoproliću mobilnih operacijskih sustava. Drugi koji su otišli završili su u platformi groblju ili su na životu podršku uključuju Firefox OS i BlackBerry 10 OS. Sailfish OS usko je propustio smrtni udarac kada ga Rusija usvoji kao svoj službeni operativni OS. Koja godina.

Također pročitajte: tko je ukrao moju lozinku?
Preporučeno
Ostavite Komentar