Glavni » general » Ringtone Mania!

Ringtone Mania!

general : Ringtone Mania!

Dakle, kamenovao sam o tome što napisati o mobilnim uređajima ovog tjedna i rekao mi prijatelju da ću proći i pozvati bolesne [ Ne biste se usudili! - Glavni urednik]. Tijekom te rasprave, bezumno sam upisao u Google pretraživanje "Stoned o tome što napisati o mobilnim uređajima", i "Kodak za boju", i puno drugih stvari pojavili su se kao odgovor. Učinio sam " Innie, minnie, minne mo " i odabrao članak s naslovom "Easy on Mobile Phones".

Dok sam pročitao o predivnom otkriću mobilnih uređaja i njihovim važnim ulogama u našim životima, posve sam zagušen kad čitam ovu izjavu: "Zapravo, mobilni telefon može biti i najzamljajući, nepotrebni i vremenski gubljenje uređaja koji ikad izmišljeno ... Također je vrlo neugodno na način da beskrajni zvuk zvona uzrokuje zagađenje buke okolišu ".

Moja usta su se spustila i gotovo sam zatvorio preglednik. Mislila sam da je to najsmrtonosnije što sam dugo pročitao, ali onda me nešto zadržalo sve dok nisam dovršio članak i imao sam privremeni "pomak paradigme" o tome što je to značilo. Toliko sam razmišljala da sam stigao na mnoga pitanja.

Mislim da će ovaj članak biti čitavo pitanje. Jesu li naši mobilni uređaji pridonijeli na ovaj ili onaj način na koji nas ljudi percipiraju ili gledaju? Jesu li oni pridonijeli stvaranju smetnji u našem okolišu i ljudima u nekom trenutku života? Jesu li doveli borbu između vas i prijatelja na datum ili tijekom vožnje? Pitaj me o posljednjem, molim te!

Također pročitajte: iPhone 3GS pregled: malo toga i toga

Jeste li bili u kinu i osjećali ste kao uhvatili kolege gledatelja telefon i razbiti ga zid samo zato što je njegov telefon zazvonio usred filma? Koja su naša očekivanja od drugih mobilnih korisnika? Da li to dugujemo sebi da bismo bili svjesni toga gdje se nalazimo u određenom trenutku i da isključujemo naše zvonce ili ih barem stavimo u tišinu? Jeste li morali reći svom kolegi ili prijatelju da promijeni zvuk zvona, jer vam to zezava ili organizaciju za koju radite?

Što se očekuje od zaposlenika korporativnih organizacija? Ako ste ušli u korporativni ured i čuli zvuk zvona službenika službe za korisnike i to je bio PSY-ov Gangnam Style ili D'Banjov Oliver Twist, što biste mislili o organizaciji i drugo, što biste mislili o njemu?

Da li vaše zvukove zvona tako oblikuju vašu osobnost? Pokazuju li vaše raspoloženje ili fazi vaš život u tom razdoblju? Pokazuju li vam ukus glazbe?

Što točno utječe na pjesmu ili zvuk zvona koji koristite? Postavljaju li ih prigode / događaji? Jesu li vaše udruge pristojno i neizravno tražile da svoj zvuk zvona koristite kao način marketinga i promoviranja svoje marke? (ne siguran da se to uklapa, ali moglo bi vam dati ideju, što je to ja ne znam oo)

I posljednje pitanje: Koji je vaš zvuk zvona ??????

Rudnik? Upravo sam shvatio vrlo zabrinjavajuće stvari dok sam razgovarao sa svojim prijateljem o tome koliko sam bio prazan ... Vidite, imam dva mobitela. Pozivam jedan "glup smart" telefon i to je Chris Brown "Deuces" kao zvuk zvona. Tada je "pametni smart" telefon koji ima Rihanna's "Diamonds" kao zvuk zvona. Možete li sada vidjeti zabrinjavajuću stvar? Hmmmm ...

Također pročitajte: Kako aktivirati Otključavanje otiska prsta pomoću stražnje kamere vašeg telefona

Preko vas!

Preporučeno
Ostavite Komentar