Glavni » general » RIM otkriva BlackBerry oznaku - uskoro dolazi na BlackBerry pametne telefone

RIM otkriva BlackBerry oznaku - uskoro dolazi na BlackBerry pametne telefone

general : RIM otkriva BlackBerry oznaku - uskoro dolazi na BlackBerry pametne telefone

Dubai, UAE - GITEX - 10. listopada 2011. - Tijekom svog nastupa na GITEX konferenciji u Dubaiju, kooperacijski direktor Jim Balsillie u istraživanju In Motion (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) predstavio je novi način za BlackBerryo korisnike smartphonea povezati se s drugima i dijeliti multimedijski sadržaj.

BlackBerry® oznaka, koja će biti ugrađena u sljedeću ažuriranu verziju operacijskog sustava BlackBerry® 7, omogućit će korisnicima da podijelite podatke o kontaktima, dokumentima, URL-ovima, fotografijama i drugim multimedijskim sadržajima jednostavno tako da ih zajedno povežete s BlackBerry telefonima. BlackBerry Tag omogućit će i prijateljima da odmah dodaju jedan drugu kao kontakte na BBM ™ (BlackBerry® Messenger).

"BlackBerry Tag je uzbudljiva i inovativna značajka koja omogućuje dijeljenje kontaktnih informacija i multimedijalnih sadržaja bez napora i bešavnih", rekao je Jim Balsillie, Co-CEO Research In Motion. "BlackBerry Tag otvara novu dimenziju platformi BlackBerry koja je moćna, jednostavna i intuitivna i smatramo da će ga korisnici i razvojni programeri dobrodošlicu".

BlackBerry Tag koristi tehnologiju Near Field Communications (NFC) koja je uključena u nedavno pokrenute pametne telefone BlackBerry® Bold ™ 9900/9930 i BlackBerry® Curve ™ 9350/9360/9370, a to su prvi BlackBerry pametni telefoni koji će podržavati BlackBerry Tag.

RIM je također objavio planove za otkrivanje BlackBerry Tag-a putem API-ja na platformi BlackBerry, omogućujući razvojnim programerima da iskoriste funkcionalnost "dodirnite za dijeljenje" iz vlastitih aplikacija.


* Zadržana potvrda mrežnog operatora. Provjerite dostupnost vašeg lokalnog operatera.

Preporučeno
Ostavite Komentar