Glavni » general » RIM će omogućiti operaterima novu BBM Mobile Gifting platformu

RIM će omogućiti operaterima novu BBM Mobile Gifting platformu

general : RIM će omogućiti operaterima novu BBM Mobile Gifting platformu

Mobile World Congress, Barcelona, ​​Španjolska - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) danas je objavila planove za inovativnu platformu za mobilne darove za prijevoznike koji će omogućiti jednom ovlaštenom BlackBerry® pretplatniku korištenje njihovih naknadnih ili pre plaćeni račun kako biste jednostavno, sigurno i odmah odobrili i platili vrijeme emitiranja, aplikacije ili druge usluge prijevoznika koje je zatražio drugi pretplatnik BlackBerry.

Inovativna BBM mobilna platforma za darivanje bit će integrirana s BlackBerry App World ™ i sustavima naplate putem mobilnog operatera i omogućiti izravnim obrađivanjem zahtjeva za kupnju i odobrenja između pretplatnika BlackBerry pomoću BBM ™ (BlackBerry® Messenger) s transakcijama koje su sigurne, repudiable. Platforma će također omogućiti prijevoznicima lakše prodati vrijeme emitiranja BlackBerry prepaid pretplatnicima (za vlastitu upotrebu pretplatnika).

"RIM se zalaže za usklađivanje s poslovnim modelima operatera za isporuku inovativnih i relevantnih rješenja za mobilne trgovine", rekao je Jim Balsillie, Co-CEO RIM-a. "Postoji mnogo scenarija korištenja i okolnosti koje se mogu prilagoditi platformom BBM za mobilne darove diljem svijeta, no najlakše je da mnogi ljudi lako zamisle i cijene. Pojednostavljeni čin roditelja koji odobrava zahtjev djeteta za dodatnim minutacima za emitiranje kupnja aplikacije s jednim klikom pomoću BBM-a. "

Uvođenje takvih prikladnih i čvrsto integriranih usluga temeljenih na platformi BBM mobilne darovnice poboljšat će mobilnu trgovinu i omogućiti prijevoznicima pružanje jedinstvene vrijednosti svojim klijentima. Pretplatnici BlackBerry moći će kupiti ili prenositi vrijeme emitiranja, aplikacije i druge usluge pružatelja mobilnih usluga i naplatiti kupnju na postojeći postpaid ili prepaid račun ili alternativno platiti za kupnju putem različitih drugih načina plaćanja.

Također pročitajte: Tigo lansira 4G mrežu u Tanzaniji


O istraživanju u pokretu
Tvrtka Research In Motion (RIM), globalni lider u bežičnoj inovaciji, revolucionirala je mobilnu industriju uvođenjem rješenja BlackBerry® 1999. godine. Danas BlackBerry proizvodi i usluge koriste milijuni kupaca širom svijeta kako bi ostali povezani s ljudima i sadržaj koji je najvažniji tijekom cijelog dana. Osnovan 1984 godine i sa sjedištem u Waterloo, Ontario, RIM posluje u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i Latinskoj Americi. RIM je naveden na NASDAQ burzi (NASDAQ: RIMM) i Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za više informacija posjetite www.rim.com ili www.blackberry.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar