Glavni » general » RIM lansira nove BlackBerry 7 pametne telefone u Nigeriji

RIM lansira nove BlackBerry 7 pametne telefone u Nigeriji

general : RIM lansira nove BlackBerry 7 pametne telefone u Nigeriji

Lagos, Nigerija i Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) danas su objavili pokretanje dva nova BlackBerry® Torch ™ smartphonea u Nigeriji, obje s operativnim sustavom BlackBerry® 7, , RIM, u suradnji s nosačima i distributerima u Nigeriji, uvodi novi BlackBerry® Torch ™ 9860 i BlackBerry® Torch ™ 9810.

BlackBerry 9860 Torch

BlackBerry Torch 9860 smartphone nudi brzu i fluidnu izvedbu u elegantnom novom dizajnu. Sa spektakularnim novim 3, 7-inčnim zaslonom, najvećim ikad na pametnom telefonu BlackBerry, novi BlackBerry All-Touch Torch 9860 optimiziran je za kvalitetnu multimediju, internetsku pregledavanje i igranje. Osim toga, BlackBerry Torch 9860 donosi vodeće iskustvo u komunikaciji i suradnji u stvarnom vremenu koju vole milijuni pametnih korisnika BlackBerry širom svijeta.

BlackBerry 9810 baklja

BlackBerry Torch 9810 je moćna evolucija originalnog modela BlackBerry Torch 9800. Novi model je brži i fluidniji uz značajke hardverskih značajki visoke performanse i novi BlackBerry 7 OS koji pruža poboljšano iskustvo s multimedijom. S velikim 3, 2 "zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije i prepoznatljivu BlackBerry tipkovnicu koja se lako slajduje kako bi omogućila brzo pisanje; BlackBerry Torch 9810 uistinu donosi najbolje od oba svijeta.

Novi operativni sustav BlackBerry 7 uvodi preglednik BlackBerry sljedeće generacije, koji ima znatno brži i fluidniji pregled web pregledavanja koji je među najboljima u industriji. Kombinirajući dramatično poboljšanu izvedbu naprednog web preglednika WebKit i snažnih poboljšanja hardvera, pametni telefoni BlackBerry 7 temelje se na rezultatima pregledavanja koji su do 40% brži od pametnih telefona BlackBerry® 6 i do 100% brže od pametnih telefona BlackBerry® 5 *, Dodatna poboljšanja ovog preglednika BlackBerry sljedeće generacije uključuju optimizirano zumiranje i pomicanje za glatku web navigaciju i optimiziranu izvedbu HTML5 za nevjerojatne igre i video iskustva.

Također pročitajte: Može li se Google Nexus 7 odvratiti od BlackBerry PlayBooka?

Waldi Wepener, regionalni direktor tvrtke RIM, rekao je: "BlackBerry rješenje nudi najbolje iskustvo u mobilnoj komunikaciji koja klijenti vole, a mi mislimo da će ih oduševiti brža izvedba, poboljšano pregledavanje i bogatija multimedijalna usluga koju nude ove snažne nove BlackBerry Torch smartphone „.

Novi pametni telefoni temeljeni na BlackBerryu dostupni su od lokalnih partnera Airtel, Globacom, Etisalat i MTN Nigerije.

Za dodatne informacije posjetite www.blackberry.com

BlackBerry Bold 9900 bio je prvi BlackBerry 7 (OS) uređaj uveden na nigerijsko tržište u rujnu 2011. godine.

Preporučeno
Ostavite Komentar