Glavni » general » RIM pokreće beta Native SDK za BlackBerry Tablet OS

RIM pokreće beta Native SDK za BlackBerry Tablet OS

general : RIM pokreće beta Native SDK za BlackBerry Tablet OS

Danas RIM pokreće beta Native SDK za BlackBerry Tablet OS, koji će razvojnim igračima omogućiti kodiranje u C / C + + okruženju i iskoristiti prednost dubljeg API seta.

Za pristup tim novim alatima i za stvaranje i prijenos aplikacija za razvojne programere BlackBerry Tableta mogu se prijaviti za sudjelovanje u zatvorenom beta programu na //03268fe.netsolhost.com/bbbeta/ Zainteresirani razvojni programeri trebaju se brzo prijaviti za beta verziju kao prostor je ograničen i bit će odobren na temelju prvog dolaska.

Što programeri mogu učiniti?
Koristeći OpenGL ES 2.0 API, programeri mogu stvoriti bogate i vizualno zapanjujuće 2D i 3D igre za BlackBerry PlayBook. Native SDK omogućuje razvojnim programerima da izravno iskoriste snagu koja je svojstvena BlackBerry PlayBooku. Razvojni programeri moći će izraditi visoke performanse, igara s više navoja. Veliki primjer sučelja i grafike koji se mogu izraditi je Need For Speed ​​(//blogs.blackberry.com/2011/02/blackberry-playbook-need-for-speed-demo-video/).

Native SDK podržava akcelerometar, orijentaciju uređaja i druge značajke uređaja, kao i broj knjižnica koje podržavaju POSIX, što će pomoći razvojnim programerima koji vode postojeće igre.

Native SDK uključuje QNX® Momentics Tool Suite koji je integrirano razvojno okruženje temeljeno na Eclipseu. QNX Momentics pruža profiliranje memorije, programske pogreške i statističke podatke o korištenju memorije. To će pomoći razvojnim programerima dok ispravljaju sofisticirane programe, uključujući hardverske ubrzane OpenGL aplikacije.

Više informacija o brzim i učinkovitim API-jima koje pruža Native SDK i povezane pogodnosti za razvojne programere možete pronaći na //devblog.blackberry.com/2011/08/nativesdk-for-blackberry-tablet-os-closed-beta.

Preporučeno
Ostavite Komentar