Glavni » general » RIM će održati konferenciju BlackBerry World od 3. do 5. svibnja

RIM će održati konferenciju BlackBerry World od 3. do 5. svibnja

general : RIM će održati konferenciju BlackBerry World od 3. do 5. svibnja


Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) održat će konferenciju BlackBerry World ™ od 3-5. Svibnja 2011. u Orlandu, Florida. BlackBerry World pruža najnovije informacije oko BlackBerry platforme poslovnim voditeljima, IT profesionalcima, BlackBerry Channel Partnerima, dobavljačima softvera i pružateljima rješenja.

BlackBerry World pružit će sudionicima priliku za primanje prve pomoći od stručnjaka iz industrije, mrežu s vršnjacima i detaljni pregled proizvoda i usluga tvrtke BlackBerry. Značajno će imati keynotes od nekih današnjih vodećih pokretnih mislioca, preko 100 prekinutih sesija, Hands-on Labs, BlackBerry treninga, mogućnosti certificiranja i još mnogo toga.

Očekuje se da će preko 150 sponzora diljem industrije biti spremni pokazati i raspravljati o svojim proizvodima i uslugama u sklopu rješenja Showcase. BlackBerry World sudionici također će imati priliku steći dragocjeno iskustvo s najnovijim BlackBerry proizvodima, uključujući i novu tabletu BlackBerry® PlayBook ™.

Sponzori platine platine BlackBerry 2010 uključuju Adobe, CSC, IBM i SAP. Zlatni sponzori uključuju 20: 20mobile, AT & T, BoxTone, Brightpoint, Brightstar, Cisco, EMS, Fixmo, HP, Mitel mreže, Open Text, Sprint, Tata konzultantske usluge, T-Mobile SAD, Verizon Wireless, VOX Mobile i Zenprise. Za potpuni popis sponzora posjetite: //www.blackberryworld.com/sponsors.

Trake i sesije
WES staze: Bežični Enterprise Symposium (WES) pjesme na BlackBerry Worldu pružit će sudionicima uvid u analitičare industrije i druge stručnjake o tome kako BlackBerryo rješenje zadovoljava današnje poslovne, IT i razvojne potrebe.

WES pjesme na BlackBerry Worldu uključuju:

  • BlackBerry rješenje za vašu organizaciju i industriju
  • BlackBerry proizvodi i implementacije
  • Mobiliziranje poduzeća za maksimalni utjecaj na poslovanje
  • Mobilna strategija: ključni trendovi koji oblikuju odluke u 2011. godini
  • Voditelji mobilnih rješenja
Također pročitajte: Wiko Lenny Specifications

Više detalja o tim sjednicama dostupno je na: //www.blackberryworld.com/content/tracks-and-sessions/wes.

Kanalske kanale: BlackBerry Channel Partners može birati između nekoliko ekskluzivnih pjesama kako bi im pomogla povećati svoje znanje o BlackBerry rješenju, razgovarati o poslovnim mogućnostima i istražiti najbolje prakse. Kanalni partneri uključuju globalne operatere / bežične operatore, podružnice operatera, dilere, nacionalne trgovce, distributere i IT prodavače.

-Više-

Pjesme kanala na uređaju BlackBerry uključuju *:

  • Tapping u tržište potrošača
  • Ciljanje prilika za tvrtke
  • Stjecanje konkurentnog ruba na malom i srednjem tržištu
  • Sve BlackBerry

Također dostupna ove godine za zajednicu kanala BlackBerry partnera je Generalna sjednica BlackBerry kanala partnera, koja će se održati u utorak 3. svibnja u 13:00 sati.

Više detalja o tim sesijama dostupni su na: //www.blackberryworld.com/content/tracks-and-sessions/channel.

* Pristup sesijama s prekidima kanala kanala odobrava se samo putem poziva.

BlackBerry Alliance Summit: BlackBerry Alliance Summit također će se održati u ponudi BlackBerry Worlda u ponedjeljak 2. svibnja 2011. godine i predstavlja ekskluzivan događaj za članove BlackBerry Alliance. Članovi BlackBerry Alliance primat će ažuriranja na platformi BlackBerry i imat će priliku povezati se s RIM timovima za razvoj poslovanja. Članovi BlackBerry Alliance uključuju ISV-ove, davatelje sadržaja, programere, integratore sustava, hostere, pružatelje profesionalnih usluga i partnerske platforme.

Članovi BlackBerry Alliance mogu saznati više o BlackBerry Alliance Summitu.

Saznajte više o BlackBerry svijetu na adresi www.blackberryworld.com

O istraživanju u pokretu
Tvrtka Research In Motion (RIM), globalni lider u bežičnoj inovaciji, revolucionirala je mobilnu industriju uvođenjem rješenja BlackBerry® 1999. godine. Danas BlackBerry proizvodi i usluge koriste milijuni kupaca širom svijeta kako bi ostali povezani s ljudima i sadržaj koji je najvažniji tijekom cijelog dana. Osnovan 1984 godine i sa sjedištem u Waterloo, Ontario, RIM posluje u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i Latinskoj Americi. RIM je naveden na NASDAQ burzi (NASDAQ: RIMM) i Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za više informacija posjetite www.rim.com ili www.blackberry.com.

Također pročitajte: BlackBerry baca u dual-core tablet - Playbook
Preporučeno
Ostavite Komentar