Glavni » general » Ponavljanje Nexusa 5X: oduševljenje pravovremenih ažuriranja softvera za Android

Ponavljanje Nexusa 5X: oduševljenje pravovremenih ažuriranja softvera za Android

general : Ponavljanje Nexusa 5X: oduševljenje pravovremenih ažuriranja softvera za Android

Nexus 5X pokrenut je 2015. s Androidom 6 Marshmallow. Dobila je ažuriranja softvera putem Android 7 Nougata i sve do Android 8 Oreoa. Ovaj lijepi smartphone napravio je Google za LG. Zbog toga je tako neugodno da je LG's 2017 flagship, G6, još uvijek zaglavi na Android 7 Nougat.

LG nije jedini krivac u isporuci glavnih ažuriranja softvera kasno za svoje vodeće brodove. Od Galaxy S8 do vodećih brodova iz ZTE-a, Lenova i drugih, to su priče o usporenim ažuriranjima. Osim Googlea, Nokia i BlackBerry, svaki drugi proizvođač Androida sporo je oslobađanje ažuriranja softvera na svojim uređajima. Čak i uređaji Androida imaju tendenciju da se ažuriranja softvera posve zakaše.

A ako ti uređaji nisu admiralski brodovi, mogli biste zaboraviti ažuriranja softvera.

Nokia je jedini proizvođač pametnih telefona koji nudi zajamčena ažuriranja softvera za sve svoje uređaje - od proračuna do najistaknutijih. Google i Nokia jamče dvije godine značajnih ažuriranja softvera za svoje pametne telefone. Korištenje gotovo zaliha verzije sustava Android OS olakšava, naravno.

Naravno, Appleova postojeća linija iPhone-a sve je na najnovijoj verziji iOS-a.

Nexus 5X od sljezovače do Orea

Igrao sam s Nexus 5X ovaj vikend i počeo dugo još više za up-to-date softver na mom LG G6. Dok je 5X pojačao Android 7 Nougat na Android 8.1 Oreo, korisnici mnogih drugih admiralskih brodova moraju čekati. Moj G6 morat će pričekati do lipnja 2018. kako bi uživao u prednostima Oreoa, ako se vjeruje da je dostupna informacija.

Također pročitajte: Dobre vijesti! Sada možete igrati Subway Surfers na računalu

Nexus 5X ima 5, 2 inčni zaslon i 16 GB interne pohrane. Njegova 2 GB RAM-a i 2500 Ah baterija su možda najveći nedostaci, ali čisto Androidovo iskustvo dobro funkcionira s RAM-om. Baterija od 2500 mAh jedva će vas proći kroz jedan dan.

Ipak, ako ste nakon pogodnog uređaja koji je dobro raspoložen na tržištu i koji pokreće najnoviji softver, pogledajte Nexus 5X. Vjerojatno ćete ga pronaći za između 150 i 200 dolara - a upotrijebljeni uređaj za manje. To je pokrenuo tijek svojeg zajamčenog razdoblja ažuriranja softvera, ali to ne znači nužno da neće dobiti više ažuriranja. Nema nikakvog jamstva da će to biti.

Preporučeno
Ostavite Komentar